Παγκόσμιο trend το #Mastodon μετά την αγορά τoυ twitter από τον Elon Musk
Music

Παγκόσμιο trend το #Mastodon μετά την αγορά τoυ twitter από τον Elon Musk

Αν κάνετε μια βόλτα από το twitter το απόγευμα της Τρίτης, θα δείτε ότι ένα από τα δημοφιλέστερα trend παγκοσμίως είναι το # Mastodon. To είδαμε και εμείς, μας έκανε εντύπωση, το μυαλό μας πήγε κατευθείαν στο κακό γιατί δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι  τύποι, αλλά τελικά δεν είχε να κάνει με την μπάντα.

Ο λόγος που το όνομα αναφέρεται τόσο πολύ, είναι γιατί αποτελεί τον νέο «hot» προορισμό για χρήστες του twitter που δηλώνουν έτοιμοι να εγκαταλείψουν την πλατφόρμα μετά την οριστικοποίηση της αγοράς της από τον Elon Musk.

Αντιγράφουμε από wikipedia: Το Mastodon είναι ένα δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα για την εκτέλεση αυτο-φιλοξενούμενων υπηρεσιών social media. Διαθέτει λειτουργίες microblogging παρόμοιες με αυτές του twitter, οι οποίες προσφέρονται από μεγάλο αριθμό κόμβων Mastodon που είναι ανεξάρτητοι (γνωστοί ως “Παρουσίες”), ο καθένας με τον δικό του κώδικα συμπεριφοράς, όρους υπηρεσίας, επιλογές απορρήτου και πολιτικές εποπτείας. 

Η εταιρεία Mastodon που λειτουργεί από το 2016 ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ότι πάνω από 40.000 νέα μέλη έκαναν την εγγραφή τους τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο δημοφιλέστερος server της βάρυνε πολύ και είχε αργή ανταπόκριση, αφού αντιμετώπιζε διπλάσια κίνηση από τη συνηθισμένη.

Ένα… Motherload θα το χαρακτήριζε κάποιος, μετά την ανακοίνωση ότι ο Musk είναι ο νέος Czar του twitter, με πολλούς να νιώθουν ότι έχουν ένα Iron Tusk, έτσι πήραν τον… High Road, ψάχνοντας μία Colony Of Birchmen.

Όχι, τώρα πείτε μας την αλήθεια. Δεν πρέπει κάποιος να μας δώσει ένα βραβείο για την τελευταία πρόταση;

Mastodon


Πιο ακριβή από το φινάλε του Game of Thrones η πρώτη σεζόν του House of the Dragon

Ανακοινώθηκε και επίσημα το τρίτο Venom με τον Τομ Χάρντι

Rings of Power: Νέες φωτογραφίες με ένα μυστηριώδες όπλο!

Stranger Things: Ποιος είναι ο νέος μεγάλος κακός της σειράς


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ