Όλη μέρα ξύλο: Τα βίντεο που δείχνουν ότι στην τελευταία metal μέρα του Release δεν πήραμε ανάσα
Music

Όλη μέρα ξύλο: Τα βίντεο που δείχνουν ότι στην τελευταία metal μέρα του Release δεν πήραμε ανάσα

Ήταν έτσι δομημένη η πέμπτη και τελευταία metal μέρα του Release Athens, που ότι ώρα και να αποφάσιζες να πας στην Πλατεία Νερού, ήταν βέβαιο πως αν ήθελες mosh pits και circle pits υπήρχε πάντα ένα ή και περισσότερα στη διάθεση σου για να εκτονωθείς. Από την ώρα που ξεκίνησαν οι Bleed From Within μέχρι την ώρα που τελείωσαν οι Amon Amarth και φυσικά στο ενδιάμεσο με τους Heaven Shall Burn και τους Kreator.

Ήταν πράγματι ένα ωραίο αντίο που μας έφερε στα όρια της όποιας φυσικής κατάστασης μπορεί να διαθέτουμε. Οι περίπου 7.000 με 8.000 θεατές που έδωσαν το παρών πήραν τις τζούρες τους και από metalcore και από thrash και από μελωδικό death metal και να μην ξεχνάμε την κωπηλασία με τους Amon Amarth, αφού κοντέψαμε να φτάσουμε στην Αίγινα με τόσο κουπί.

Ήταν ένα ταιριαστός αποχαιρετισμός για φέτος, τουλάχιστον για το «δεν ακούω τίποτα άλλο εκτός από metal» κοινό, αφού για τους υπόλοιπους υπάρχουν αρκετά πραγματάκια και τον Ιούλιο. Στα τέσσερα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε διαφορετικές στιγμές ξύλου που τραβήχτηκαν από τον πύργο της πλατείας και δείχνουν γιατί κανονικά θα έπρεπε να δικαιολογηθεί αναρρωτική άδεια την επόμενη μέρα στις δουλειές μας.

Bleed From Within

Heaven Shall Burn

Kreator

Amon Amarth


H σαρωτική εμφάνιση των Parkway Drive στο Release Athens έδειξε το μέλλον

Βρέθηκε ο νέος Superman για την DC που διαδέχεται τον Χένρι Κάβιλ

Με απόφαση του Αρείου Πάγου κλείνει το Θέατρο Βράχων

Ο Ville Valo σχολιάζει παλιά βίντεο των HIM


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ