«Το ΟΑΚΑ θα έχει ανοίξει μέχρι το καλοκαίρι του 2024»
Music

«Το ΟΑΚΑ θα έχει ανοίξει μέχρι το καλοκαίρι του 2024»

Μπορεί με το θέμα του ΟΑΚΑ να μας έχει πιάσει μια απαισιοδοξία, αφού στην Ελλάδα ζούμε και δεν περιμένουμε να κινηθεί τίποτα με γρήγορους ρυθμούς, όμως υπάρχει και ελπίδα που δημιουργείται από τος δηλώσεις του προέδρου του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Στασινό που μίλησε στον Ελεύθερο Τύπο τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο παρουσιάζονται γενικά και υπάρχει η ελπίδα το γήπεδο να έχει ανοίξει τις πύλες του μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

«Πρέπει να δούμε πώς έχει γίνει η μελέτη, ποια είναι τα στοιχεία, αν έχουν πάρει τις σωστές παραδοχές και σωστές παραμέτρους, αν ακολουθηθεί δηλαδή η μεθοδολογία που πρέπει» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Η εκτίμησή μου είναι ότι το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 θα ανοίξει».

Βέβαια ακόμα και έτσι να είναι θα πρέπει να περιμένουμε το πότε ακριβώς, αφού οι συναυλίες των Coldplay είναι προγραμματισμένες για τις αρχές Ιουνίου, ενώ όπως σας είχαμε γράψει και σε άλλο κείμενο, υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δύο συναυλίες που ήταν πολύ κοντά στο να ανακοινωθούν για το ΟΑΚΑ, αλλά υπάρχει αναμονή μέχρι να υπάρξει επίσημο χρονοδιάγραμμα.

Σύμφωνα με τα όσα εξήγησε στον Ελεύθερο Τύπο ο Φαίδων Καρυδάκης, συνεργάτης του Εργαστηρίου Μεταλλικών Κατασκευών του ΕΜΠ, ο οποίος  συμμετείχε στην ομάδα που έλεγξε τις μελέτες του στεγάστρου του ΟΑΚΑ και παρακολούθησε τα πρώτα στάδια κατασκευής, «Η μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ λέει ότι λόγω μη συντήρησης έχει μειωθεί η στατική του επάρκεια, αλλά και αρχικά ήταν κατάντη ανεπαρκής. Αυτό το τελευταίο κομμάτι είναι περίεργο, διότι πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι το είχαν ελέγξει και το είχαν βρει επαρκές. Τώρα που είναι ανεπαρκές πιστεύω θα είναι σάπιες σε 2,3 λεπτομέρειες οι οποίες και αυτές θα μπορούσαν εύκολα να αποκατασταθούν».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Βρούτσης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι το πράσινο φως για να ανοίξει το γήπεδο θα δοθεί μόνο όταν εξασφαλιστεί ότι είναι ασφαλές.


Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Judas Priest

Ο Grandson στο Roxx λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα

Θα παίξουν και τρίτη μέρα στην Ελλάδα οι Blind Guardian!

Απρόσμενα καλή η νέα ηχογράφηση του Widow από τους Paradise Lost


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ