«Η συναυλία των Coldplay δεν θα γίνει αν δεν είναι έτοιμο το γήπεδο»
Music

«Η συναυλία των Coldplay δεν θα γίνει αν δεν είναι έτοιμο το γήπεδο»

Δέκα ημέρες μετά τα όσα μάθαμε για το ΟΑΚΑ και το στέγαστρο, που οδήγησαν σε κλείσιμο του γηπέδου μέχρι να γίνουν πρώτη η νέα μελέτη και οι επισκευές, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης μίλησε στον ΣΚΑΪ για το θέμα χωρίς να έχει να πει τίποτα νεότερο για το θέμα.

«Το γήπεδο θα να ανοίξει με μια προϋπόθεση. Θα υπάρξουν υπογραφές από τους υπευθύνους που θα λένε ότι υπάρχει ασφάλεια στα στέγαστρα του Καλατράβα» είπε αρχικά ο Γιάννης Βρούτσης ενώ για τις δύο συναυλίες των Coldplay που είναι προγραμματισμένες τον Ιούνιο και αυτή τη στιγμή στον αέρα φυικά δεν μας έκανε σοφότερους.

«Εάν δεν έχει ανοίξει το γήπεδο δε θα γίνει η συναυλία των Coldplay. Είναι απλό. Θα υπάρξει μια διευθετήσει. Προέχει η ασφάλεια»

Σχετικά με τον χρονικό ορίζοντα που θα ανοίξει το ΟΑΚΑ και το ποδηλατοδρόμιο είπε πως «ο χρονικός ορίζοντας είναι ότι το ποδηλατοδρόμιο με βάση το ΤΑΙΠΕΔ μπορεί να λειτουργήσει μέσα στο 2024. Για το ΟΑΚΑ θα μιλήσω όταν πάρω την υπογεγραμμένη μελέτη από το τεχνικό επιμελητήριο».

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν είμαστε ακόμα στην αναμονή και θα είμαστε για αρκετό καιρό ακόμα, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί και η δεύτερη μελέτη που θα δείξει και τον χρόνο που απαιτείται για τις εργασίες.


Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Judas Priest

Ο Grandson στο Roxx λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα

Θα παίξουν και τρίτη μέρα στην Ελλάδα οι Blind Guardian!

Απρόσμενα καλή η νέα ηχογράφηση του Widow από τους Paradise Lost


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ