Μόλυνση στον λαιμό ο Coverdale - Ακυρώνουν εμφανίσεις οι Whitesnake
Music

Μόλυνση στον λαιμό ο Coverdale – Ακυρώνουν εμφανίσεις οι Whitesnake

Οι Whitesnake βρίσκονται στα μισά της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους και τους περιμένουμε στην Ελλάδα στις 9 Ιουλίου για μία εμφάνιση στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Το βράδυ της Δευτέρας ο David Coverdale με δήλωση του έκανε γνωστό ότι τις προηγούμενες δύο ημέρες ένιωσε μια αδιαθεσία και ο γιατρός που τον εξέτασε τον διέγνωσε με μόλυνση στο λαιμό.

Η μπάντα ακύρωσε τις εμφανίσεις που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα και την Πέμπτη σε Μιλάνο και Βιέννη αντίστοιχα αφού ο γιατρός συνέστησε αφωνία και παραμονή στο κρεβάτι για τουλάχιστον πέντε ημέρες.

Η εμφάνιση τους στις 2 Ιουλίου στο Ζάγκρεμπ θα κριθεί από την πορεία της κατάστασης του και ελπίζουμε ότι ο Coverdale θα είναι εντελώς καλά μέχρι τις 9 του μήνα για την εμφάνιση τους στη χώρα μας. Την προηγούμενη εβδομάδα το συγκρότημα ακύρωσε άλλη μία εμφάνιση (σε φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία) λόγω αδιαθεσίας του Tommy Aldridge

Update: Το απόγευμα της Τρίτης η διοργανώτρια εταιρεία με ανακοίνωση τονίζει ότι είναι σε θέση να γνωρίζει πώς η εμφάνιση των Whitesnake στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί κανονικά. 


Λύθηκε το «μυστήριο» με τα σπασμένα πλευρά του Tommy Lee

O Κρίστιαν Μπέιλ θα επέστρεφε στο ρόλο του Batman με έναν όρο

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ του Ozzy Osbourne

Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ