Mick Jagger: «Ο Machine Gun Kelly και ο YUNGBLUD δίνουν ζωή στο rock and roll»
Music

Mick Jagger: «Ο Machine Gun Kelly και ο YUNGBLUD δίνουν ζωή στο rock and roll»

Τα καλύτερα είχε να πει ο Mick Jagger για τους Machine Gun Kelly και YUNGBLUD, τονίζοντας ότι οι δυο τους δίνουν ενέργεια και ζωή στο rock and roll γενικότερα. «Στη Rock μουσική χρειάζεται να έχεις ενέργεια και τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχαν πολλοί τραγουδιστές που να τη διαθέτουν. Τώρα υπάρχουν μερικοί» δήλωσε ο τραγουδιστής των Rolling Stones σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Σουηδίας.

«Έχουμε στο προσκήνιο τον YUNGBLUD και τον Machine Gun Kelly. Αυτή η post-punk αίσθηση που βγάζουν με κάνουν να πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα ζωή για το rock and roll».

Ο Mick Jagger που πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα solo τραγούδι που ακούγεται στη σειρά Slow Horses της Apple, ετοιμάζεται για περιοδεία με τους Rolling Stones το καλοκαίρι, αλλά δεν σκοπεύει να πει σύντομα αντίο στις συναυλίες παρά το γεγονός ότι έχει κλείσει τα 78 του χρόνια.

«Δεν είναι η τελευταία μας περιοδεία. Μου αρέσει πολύ να περιοδεύω, δεν θα το έκανα αν δεν το απολάμβανα ακόμα. Είναι ωραίο να ανεβαίνω στη σκηνή και να κάνω τα… δικά μου. Θέλω όλοι να περνάνε καλά και να ξεχνάνε τα προβλήματα της καθημερινότητας για δύο ώρες όταν μας βλέπουν ζωντανά» τόνισε.

Το πρόσφατο άλμπουμ του Machine Gun Kelly με τίτλο Mainstream Sellout, ανέβηκε στο νούμερο ένα του Billboard 200, ενώ ο YUNGBLUD που είχε ως guest star τον Ozzy Osbourne στο βίντεο για το The Funeral, θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το καλοκαίρι στο πλαίσιο του Ejekt Festival μαζί με τους Muse.


Πιο ακριβή από το φινάλε του Game of Thrones η πρώτη σεζόν του House of the Dragon

Ανακοινώθηκε και επίσημα το τρίτο Venom με τον Τομ Χάρντι

Rings of Power: Νέες φωτογραφίες με ένα μυστηριώδες όπλο!

Stranger Things: Ποιος είναι ο νέος μεγάλος κακός της σειράς


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ