Metallica για δύο μέρες (!), Slipknot και Bring me the Horizon οι headliners του Download Festival
Music

Metallica για δύο μέρες (!), Slipknot και Bring me the Horizon οι headliners του Download Festival

Το βράδυ της Δευτέρας το Download Festival ανακοίνωσε μεγάλο μέρος από το line up για την επετειακή 20η χρονιά του και το μεγάλο γεγονός είναι φυσικά η μεγάλη επιστροφή των Metallica μετά από 12 χρόνια. Και δεν θα παίξουν μόνο μία μέρα, αλλά δύο, όπως έκαναν και στην Αμερική το 2021.

Οι εμφανίσεις τους θα πραγματοποιηθούν στις 8 και 10 Ιουνίου και υπόσχονται δύο εντελώς διαφορετικά σετ, με κανένα ίδιο τραγούδι στις δύο ημέρες. Πάρα πολύ καλή φάση δηλαδή! Οι άλλοι δύο headliners είναι οι Slipknot που το έχουν κάνει ξανά άλλες τέσσερις φορές, ενώ η μεγάλη έκπληξη έρχεται από τους Bring me the Horizon που επιστρέφουν στο φεστιβάλ μετά από εννέα χρόνια και είναι η πιο νέα μπάντα που παίζει ως πρώτο όνομα από την εποχή των Avenged Sevenfold το 2014.

Δεν υπολογίζουμε το Download Pilot του 2021 που ήταν δοκιμαστικό, για την εποχή μετά την καραντίνα, με περιορισμένο αριθμό θεατών και πρώτα ονόματα τότε τους Enter Shikari, Bullet for My Valentine και Frank Carter.

Από κάτω τους ξεχωρίζουν οι Disturbed, Architects, Distillers και Alexisonfire, ενώ μας κάνει εντύπωση η θέση των Ghost στο billing, αφού λογικά θα είναι πρώτο όνομα στη δεύτερη σκηνή. Τους περιμέναμε ακόμα και headliners. Θα παίξουν επίσης οι Parkway Drive, Evanescence, Within Temptation, Placebo ενώ πιο χαμηλά στο line up ξεχωρίζουμε τους Lorna Shore, Asking Alexandria, Nova Twins και Three Days Grace.

Δείτε το επίσημο βίντεο με τις μπάντες που ανακοινώθηκαν και περιμένουμε να δούμε τι άλλα πλάνα έχουν οι Metallica για το επόμενο καλοκαίρι.

download festival


Μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame οι Judas Priest

Συγκλονιστικό setlist από τους Metallica με τραγούδια μόνο από το 1983-84

Πρώτο teaser από το Release Athens για το 2023

Οι Slipknot σκέφτονται να αφήσουν τα άλμπουμ και να το γυρίσουν στα single


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ