Κόλλησε το spitfire των Iron Maiden στη σκηνή την ώρα του Aces High
Music

Κόλλησε το spitfire των Iron Maiden στη σκηνή την ώρα του Aces High

Από ευτράπελα στη φετινή περιοδεία των Iron Maiden δεν έχουμε παράπονο, αφού ασχοληθήκαμε αρκετά. Πρόσφατα είχαμε τον τύπο που ανέβηκε πάνω στη σκηνή την ώρα του Aces High και ο Bruce Dickinson τον έσυρε από τα μαλλιά, ενώ αν δεν μας απατάει η μνήμη μας, το καλοκαίρι κάτι είχε γίνει με καπνογόνα. Κάποιοι, κάπου, άναψαν μπόλικα και το θέμα συζητήθηκε πολύ.

Μπορεί να έγινε και στην Ελλάδα, δεν παίρνουμε όρκο. Τι είμαστε να τα θυμόμαστε όλα, τίποτα Greek C*nts;

Πάμε τώρα στην εμφάνιση της μπάντας το βράδυ της Δευτέρας στο Worcester της Μασαχουσέτης. Λίγο πριν ολοκληρώνουν το set που κλείνει σε αυτή την περιοδεία με το Aces High ήταν η ώρα του Spitfire να αναδυθεί στο πίσω μέρος της σκηνής και να «πετάξει» σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού. Τα πράγματα όμως στράβωσαν.

Ο μηχανισμός δεν λειτούργησε ποτέ και όσο και να προσπάθησαν οι τεχνικοί δεν μπόρεσαν να το συνεφέρουν, έτσι το απέσυραν. Για να ανταμείψει το κοινό ο Dickinson από ένα σημείο και μετά έκανε φτερουγίσματα, διακωμωδώντας φυσικά τη βλάβη.

Οι Iron Maiden θα παραμείνουν στην Αμερική μέχρι τις 27 Οκτωβρίου και το 2023 θα περιοδεύσουν στην Ευρώπη παίζοντας κατά κύριο λόγο τραγούδια από το Somewhere in time και το Senjutsu. Όχι, δεν υπάρχει ημερομηνία για τη χώρα μας.


O Sauron στη δεύτερη σεζόν του Rings of Power θα είναι σαν τον Walter White

Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen με τον Freddie Mercury

Δεν πήγαν στην κορυφή οι Slipknot για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Το Like a Stone των Audioslave πέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο youtube


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ