Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα μπινελίκια του Bruce Dickinson στην Ελλάδα
Music

Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα μπινελίκια του Bruce Dickinson στην Ελλάδα

Όταν το 1999 ο Bruce Dickinson είχε γίνει έξαλλος στο Περιστέρι με τα καπνογόνα και τον τύπο από το κοινό που είχε φτύσει τον Steve Harris, το σκηνικό είχε μείνει περιορισμένο στα δικά μας μάτια, αφού δεν υπήρχε διαδεδομένη χρήση του internet ακόμα.

Βρισκόμαστε όμως στο 2022 και ότι συμβαίνει δημοσιεύεται κατευθείαν από… κουτσομπολίστικα site τύπου Roxx. Όπως έγινε δηλαδή και το βράδυ του Σαββάτου με το γνωστό πλέον σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson που ακολούθησαν την ώρα του Number of the Beast στη συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ.

Μόλις ένα 24ωρο μετά και το θέμα είχε βγει πλέον από τα ελληνικά σύνορα, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, με μεγάλα site του εξωτερικού να κάνουν αναφορές στα όσα έγιναν παρουσιάζοντας και βίντεο από το περιστατικό. Ακολουθούν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά δημοσιεύματα και αν κλικάρετε την κάθε εικόνα, θα σας οδηγήσει στο αντίστοιχο site.





Dickinson


Dickinson



Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson

Roger Waters: «Είμαι πολύ πιο σημαντικός από όσο θα είναι ποτέ ο Weeknd και ο Drake»

Judas Priest: Αν αυτή ήταν η τελευταία φόρα τότε το αντίο ήταν συγκλονιστικό

Οι Slipknot στο Roxx: Όλα όσα μάθαμε για το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ