Roger Waters: «Είμαι πολύ πιο σημαντικός από όσο θα είναι ποτέ ο Weeknd και ο Drake»
Music

Roger Waters: «Είμαι πολύ πιο σημαντικός από όσο θα είναι ποτέ ο Weeknd και ο Drake»

O Roger Waters εξέφρασε τον εκνευρισμό του κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε εφημερίδα του Καναδά για το γεγονός ότι δεν υπήρξε review για τη συναυλία του στο Τορόντο στις 9 Ιουλίου. Ο δημοσιογράφος του εξήγησε ότι το ίδιο βράδυ ήταν προγραμματισμένο να παίξει ο The Weeknd (με την συναυλία τελικά να ακυρώνεται λόγω προβλημάτων με το ρεύμα).

Ο θρύλος των Pink Floyd όταν άκουσε τη δικαιολογία, ξέσπασε: «Δεν έχω ιδέα ποιος και τι είναι ο Weeknd, δεν ακούω πολλή μουσική. Μου έχουν πει ότι είναι μεγάλο όνομα. Λοιπόν, του εύχομαι καλή τύχη. Δεν έχω τίποτα εναντίον του. Δεν θα ήταν εφικτό να κάνετε review σε εμένα τη μία μέρα και σε αυτόν την επόμενη;» είπε αρχικά ο Roger Waters.

«Δεν προσπαθώ να κάνω προσωπική επίθεση» είπε και συνέχισε κάνοντας τελικά όχι μία αλλά δύο… προσωπικές επιθέσεις.

«Μου φαίνεται απλά παράξενο. Με όλο τον σεβασμό στον Weeknd ή στον Drake και όποιον άλλον, είμαι πολύ, πολύ, πιο σημαντικός από όσο θα γίνουν ποτέ, όσα δισεκατομμύρια streams και να έχουν. Συμβαίνουν πράγματα αυτή την εποχή που είναι πολύ πιο σημαντικά για τις ζωές μας» κατέληξε ο Waters.

https://youtu.be/9VcXjjBIQDg


Ολόκληρο το σκηνικό με το καπνογόνο και τα μπινελίκια του Dickinson

Φανταστικές εικόνες του ΟΑΚΑ στους Iron Maiden από ψηλά!

Judas Priest: Αν αυτή ήταν η τελευταία φόρα τότε το αντίο ήταν συγκλονιστικό

Οι Slipknot στο Roxx: Όλα όσα μάθαμε για το νέο άλμπουμ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ