Οι Kiss ευχαρίστησαν την Αυστρία με σημαία της Αυστραλίας
Music

Οι Kiss ευχαρίστησαν την Αυστρία με σημαία της Αυστραλίας

Οι Kiss συνεχίζουν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους και το βράδυ της Κυριακής έπαιξαν στο Wiener Stadthalle της Βιέννης. Η Βιέννη είναι στην Αυστρία. Αλλά αυτό λογικά το ξέρατε. Όταν το συγκρότημα έφυγε από τη σκηνή και οι θεατές άρχισαν σιγά-σιγά να αποχωρούν, στις οθόνες του γηπέδου εμφανίστηκε ένα ευχαριστήριο μήνυμα.

«Kiss Loves You Vienna» έγραφε το μήνυμα και το logo των Kiss ήταν «ντυμένο» με μία σημαία που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι της Αυστρίας. Δεν ήταν όμως. Ήταν της Αυστραλίας και όπως είναι λογικό το κοινό τράβηξε φωτογραφίες και στα social έχει γίνει το σχετικό «γλέντι».

Η μπάντα δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα και σιγά μη τοποθετηθεί. Τι να πει δηλαδή; Συγγνώμη παιδιά, αλλά ο υπεύθυνος για τα γραφικά πληκτρολόγησε «Αυστρ…» το google συμπλήρωσε «Αυστραλία» και έτσι έγινε το μπέρδεμα; Εσείς δηλαδή δεν έχετε ξεκινήσει να πληκτρολογείτε κάτι, ας πούμε «παπαρ…» θέλοντας να ψάξετε για παπαρούνες και να σας βγάλει κάτι… άλλο;


Λύθηκε το «μυστήριο» με τα σπασμένα πλευρά του Tommy Lee

O Κρίστιαν Μπέιλ θα επέστρεφε στο ρόλο του Batman με έναν όρο

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ του Ozzy Osbourne

Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: