Ο Kirk Hammet μπερδεύτηκε στο Nothing Else Matters και... έπεσε κάτω
Music

Ο Kirk Hammet μπερδεύτηκε στο Nothing Else Matters και… έπεσε κάτω

Το βράδυ της Κυριακής οι Metallica εμφανίζονταν ζωντανά στη Βοστώνη και ο Kirk Hammet έδωσε μία μικρή γεύση στο κοινό από το More Than A Feeling των Boston πριν ξεκινήσει το Nothing Else Matters.  O κιθαρίστας της μπάντας αφαιρέθηκε στιγμιαία και χάλασε το intro του τραγουδιού και αστειευόμενος σταμάτησε και ξάπλωσε στη σκηνή. Αμέσως σηκώθηκε και ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, λέγοντας ότι αφαιρέθηκε επειδή ήταν «καταπληκτικοί».

Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες και ειδικά όταν έχεις παίξει ένα τραγούδι τόσες πολλές φορές ζωντανά εδώ και 30 χρόνια. Για την ακρίβεια αυτή ήταν η 1255η φορά που το συγκρότημα έπαιξε το Nothing Else Matters σε συναυλία του. Ο Kirk βέβαια μάλλον θα σκεφτόταν εκείνη την ώρα ότι κάνει σέρφινγκ ή το σενάριο από κάποια φανταστική ταινία τρόμου, αλλά είναι ωραίος τύπος και τον γουστάρουμε.

Οι Metallica έχουν κενό στο πρόγραμμα τους τις επόμενες δύο εβδομάδες και από τις 15 Ιουνίου θα κάνουν μία σειρά εμφανίσεων στην Ευρώπη μέχρι και τις 8 Ιουλίου. Όχι, δεν έρχονται στην Ελλάδα και πλέον μετράμε 12 χρόνια από την τελευταία φορά που τους είδαμε στη χώρα μας, ελπίζοντας ότι στα 13 θα μηδενίσει το κοντέρ.


Το Running Up that Hill πήγε στο νο1  λόγω Stranger Things

Γκρέμισαν το σπίτι του Vinnie Paul στο Τέξας

Η τρίτη σεζόν του Mandalorian δεν θα κυκλοφορήσει φέτος

Gray Man: Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Εβανς στο trailer


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ