Ο Kirk Hammet έχει βαρεθεί το σόλο του Master of Puppets
Music

Ο Kirk Hammet έχει βαρεθεί το σόλο του Master of Puppets

Σε νέα του συνέντευξη στο Total Guital, ο Kirk Hammet, δηλώνει ότι έχει πλέον βαρεθεί να παίζει τα ίδια πράγματα συνέχεια στις συναυλίες των Metallica. Για παράδειγμα, το σόλο του Master of Puppets. To έχει σκυλοβαρεθεί.

«Αυτό που θα πω μάλλον δεν θα αρέσει στον κόσμο, αλλά με τρελαίνει που πρέπει να παίζω αυτό το γ@μημένο σόλο στο «Master of Puppets» κάθε φορά. Οι άνθρωποι αγαπούν αυτό το σόλο και έρχονται στις συναυλίες για να το ακούσουν. Κανένα πρόβλημα με αυτό. Για εκείνο το μέρος της καριέρας μας, όλα αυτά τα σόλο είναι κλειδωμένα. Δεν τα βλέπω πλέον ως σόλο, αλλά ως ρόλους. Το βαριέμαι πολύ, αλλά είναι συναρπαστικό να το ακούει ο κόσμος».

Και μπορεί το σόλο του Master of Puppets να μην το πειράζει, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με το Fade to Black. Αυτό το αλλάζει συνέχεια.

«Προκαλώ κάθε είδους κριτική και απόψεις, αλλά δεν με νοιάζει. Ας δούμε το σόλο στο Fade to Black. Παίζω το πρώτο μέρος ακριβώς ίδιο, αλλά μετά το αλλάζω εντελώς πριν επιστρέψω στο τέλος στο ορίτζιναλ που όλοι γνωρίζουν. Αυτό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου σημεία στο να παίζω ζωντανά αυτό το τραγούδι γιατί δεν ξέρω τι στο διάολο θα παίξω.

Ξέρω ότι θα παίξω κάτι εντελώς διαφορετικό ζωντανά. Αυτό είναι που μου αρέσει να κάνω και αν δεν αρέσει στο κοινό, είναι απλά δύσκολο. Αλλά μπορώ να προσφέρω κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που ακούει ο κόσμος στο άλμπουμ, και μπορώ να προσφέρω κάτι διαφορετικό κάθε φορά που βλέπετε τους Metallica. Όταν αγοράζετε ένα εισιτήριο για μια συναυλία των Metallica, θα ακούσετε διαφορετικές εκδοχές των τραγουδιών. Δεν θα ακούσετε εκδόσεις carbon copy του άλμπουμ».

Το νέο άλμπουμ των Metallica με τίτλο 72 Seasons, κυκλοφορεί στις 14 Απριλίου. Μπορείτε να ακούσετε το ομώνυμο τραγούδι στο βίντεο που ακολουθεί.


Άλλο ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Meteora από τους Linkin Park

Πόσες λέξεις λέει ο John Wick στα 169 λεπτά της τέταρτης ταινίας;

Ανοίγει ξανά για συναυλίες το καλοκαίρι ο Λυκαβηττός

Νέο βιβλίο καταρρίπτει ένα μεγάλο μύθο για τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ