O ήχος από τη συναυλία των Rammstein στην Αγγλία ακουγόταν 18 χιλιόμετρα μακριά
Music

O ήχος από τη συναυλία των Rammstein στην Αγγλία ακουγόταν 18 χιλιόμετρα μακριά

Η ευρωπαϊκή περιοδεία των Rammstein βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η μοναδική εμφάνιση τους στην Αγγλία πραγματοποιήθηκε στις 26 του μήνα στη CBS Arena του Κόβεντρι.

Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί αποθέωσαν το συγκρότημα από κοντά, όμως δεκάδες χιλιάδες τους άκουγαν και από μακριά, αφού σύμφωνα με κατοίκους των γύρω περιοχών, ο ήχος της συναυλίας έγινε αισθητός πολλά χιλιόμετρα μακριά.

Σύμφωνα μάλιστα με κατοίκους του Burton Hastings, που βρίσκεται σε 18 χιλιόμετρα απόσταση από το γήπεδο, τα «μπαπ, μπουπ» ακούγονταν και μέσα από κλειστά παράθυρα στα σπίτια τους. Και πολύς κόσμος δεν ήξερε φυσικά από που προέρχεται ο θόρυβος εκφράζοντας την απορία του μέσω twitter.

Επειδή είμαστε δεινοί χρήστες του google maps μπορούμε να σας πούμε ότι ανάμεσα στο Κόβεντρι και την περιοχή που προαναφέραμε δεν υπάρχει αστικός ιστός που θα απορροφούσε τον ήχο έτσι έφτασε πιο εύκολα μέσα από τα δέντρα και μέχρι τα σπίτια των ανυποψίαστων κατοίκων. Με λίγα λόγια Rammstein μέσα στο σπίτι τους. Μέσα στο σπιτάκι τους.


Λύθηκε το «μυστήριο» με τα σπασμένα πλευρά του Tommy Lee

O Κρίστιαν Μπέιλ θα επέστρεφε στο ρόλο του Batman με έναν όρο

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ του Ozzy Osbourne

Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: