Headliners για τα επόμενα 20 χρόνια: Οι Ghost μας έδειξαν γιατί είναι τεράστιοι
Music

Headliners για τα επόμενα 20 χρόνια: Οι Ghost μας έδειξαν γιατί είναι τεράστιοι

Το βράδυ της Κυριακής οι Ghost επέστρεψαν στη χώρα μας και η απορία που είχαμε, μετά από τόσα χρόνια που έκαναν να έρθουν ξανά στην Ελλάδα, είναι πόσο φαίνεται η αλλαγή μεγέθους πάνω στη σκηνή. Και η απάντηση ήταν εκκωφαντική. Δεν έχουν απλά μεγαλώσει, έχουν γίνει τεράστιοι και φάνηκε σε κάθε δευτερόλεπτο της τρομερής εμφάνισης τους στο AthensRocks.

Φεύγοντας από το ΟΑΚΑ η πρώτη σκέψη είναι, πόσο συχνά βλέπεις από κοντά ένα συγκρότημα με τόσες μεγάλες επιτυχίες στο peak της καριέρας τους. Καθόλου συχνά και ας μη γελιόμαστε, αν οι Ghost υπήρχαν και κυκλοφορούσαν αυτά τα τραγούδια τη δεκαετία του ’80 θα ξέχναγαν πόσες πλατίνες έχουν συνολικά.

Πριν από μερικές ημέρες είχαμε γράψει με αφορμή την εμφάνιση των Bring me the Horizon στο Download Festival, ότι η νέα γενιά των headliner είναι εδώ και έτοιμη να πάρει τη σκυτάλη και ο Tobias Forge, αυτός ο πανέξυπνος μουσικός, έδειξε ότι οι Ghost και ο τρόπος που έχουν χτιστεί, θα μας απασχολούν για τα επόμενα 20 χρόνια τουλάχιστον.

Ας το πάρει χαμπάρι λοιπόν και περισσότερος κόσμος από τις 6.500-7.000 που έδωσαν το παρών στο ΟΑΚΑ. Μην περιμένετε να κλείσει μια μπάντα εικοσαετία για να την αποδεχθείτε.  Τα ίδια λέγαμε και για τους Slipknot πέρυσι. 8.000 κόσμος το 2009, διπλάσιοι και βάλε το 2022. Τι κάνουμε, τους τεστάρουμε πρώτα; Τους κάνουμε μουτράκια;

Anyway, ας μην αναλωθούμε πολύ στη γκρίνια, γιατί το βράδυ ήταν μαγικό, μέσα στη γενικότερη μουντίλα που βυθίζεται ξανά η χώρα μας. Είδαμε μια μπαντάρα στα καλύτερα της και τραγουδήσαμε με την ψυχή μας. Και αυτό είναι το μόνο που μετράει στο τέλος.


Κίνηση που αλλάζει τον κόσμο του streaming από HBO και Netflix

Μία από τις καλύτερες metal συναυλίες που έχουμε δει στην Ελλάδα

Τα δικαιώματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών πουλήθηκαν για… ψίχουλα

Αυτή είναι η νέα σειρά των δημιουργών του Game of Thrones για το Netflix


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: