Hammet και Hetfield γούσταραν με Judas Priest μπροστά από το κοινό
Music

Hammet και Hetfield γούσταραν με Judas Priest μπροστά από το κοινό

Από το Power Trip Festival αυτές τις ημέρες περνάνε τεράστια ονόματα όπως οι AC/DC, οι Metallica, οι Judas Priest, οι Iron Maiden, οι Guns ‘N Roses και οι Tool με δεκάδες χιλιάδες θεατές να έχουν πλημμυρίσει τον χώρο που συνήθως υποδέχεται ένα εντελώς διαφορετικό κοινό, αυτό του Coachella.

Όλοι αυτοί οι τεράστιοι καλλιτέχνες προφανώς και είναι γνωστοί μεταξύ τους και σε μερικές περιπτώσεις κάποιοι είναι και φανατικοί οπαδοί. Όπως ο Kirk Hammet και o James Hetfield, που είδαν την εμφάνιση των Judas Priest, όχι από το πλάι της σκηνής όπως συμβαίνει πολλές φορές με καλλιτέχνες που παίζουν στα ίδια φεστιβάλ, αλλά κάτω από τη σκηνή μπροστά ακριβώς από το κάγκελο με τους οπαδούς.

Θυμίζουμε ότι πριν από την εμφάνιση των Judas Priest έγινε η ανακοίνωση για την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ (λεπτομέρειες εδώ), ενώ αμέσως μετά ανέβηκαν στη σκηνή οι AC/DC για την πρώτη τους συναυλία μετά από επτά χρόνια.



Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Judas Priest

Ο Grandson στο Roxx λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα

Θα παίξουν και τρίτη μέρα στην Ελλάδα οι Blind Guardian!

Απρόσμενα καλή η νέα ηχογράφηση του Widow από τους Paradise Lost


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ