Επιστροφή στη σκηνή και αποθέωση για τους AC/DC μετά από επτά χρόνια
Music

Επιστροφή στη σκηνή και αποθέωση για τους AC/DC μετά από επτά χρόνια

Από τα έξι ονόματα που βρέθηκαν στο Power Trip Festival της Αμερικής, αυτή που περιμέναμε σίγουρα με μεγαλύτερη ανυπομονησία για το πως θα εξελιχθεί ήταν σίγουρα των AC/DC. Κι αυτό γιατί το συγκρότημα είχε να ανέβει στη σκηνή από τον Σεπτέμβριο του 2016, ενώ η τελευταία εμφάνιση του Brian Johnson μαζί τους ήταν τον Φεβρουάριο εκείνης της χρονιάς.

Οι όποιες αμφιβολίες για την κατάσταση τους επί σκηνής, διαλύθηκαν με τις πρώτες νότες του If You Want Blood, ένα τραγούδι που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ως εναρκτήριο, ενώ το έπαιξαν για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια με τον Johnson.

24 τραγούδια μπήκαν στο setlist, με δύο από το Power Up να ακούγονται για πρώτη φορά ζωντανά (Shot in the Dark, Demon Fire), ενώ και το Stiff Upper Lip είχε να παιχτεί μια εικοσαετία. Μπορεί να δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές στα βίντεο που ακολουθούν και ελπίζουμε να ακολουθήσει άλλη μία περιοδεία κάποια στιγμή. Αν και προς το παρόν δεν έχουμε γήπεδο στην Ελλάδα για να τους χωρέσει, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα.


Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Judas Priest

Ο Grandson στο Roxx λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα

Θα παίξουν και τρίτη μέρα στην Ελλάδα οι Blind Guardian!

Απρόσμενα καλή η νέα ηχογράφηση του Widow από τους Paradise Lost


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: