H γυναίκα του James Hetfield επιβεβαιώνει ότι της ζήτησε διαζύγιο
Music

H γυναίκα του James Hetfield επιβεβαιώνει ότι της ζήτησε διαζύγιο

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες έγινε γνωστό μέσα από δημοσίευμα του TMZ, ότι ο James Hetfield ζήτησε διαζύγιο από τη γυναίκα του μετά από 25 χρόνια γάμου και συνολικά 30 χρόνια σχέσης. Νομίζαμε ότι δεν είχε προκύψει τίποτα άλλο μετά το αρχικό δημοσίευμα, όμως τελικά Franceska έκανε δήλωση για το θέμα αποκλειστικά στο TMZ.

Μόνο που το site αντί να τη χρησιμοποιήσει ως καινούργια είδηση, την έβαλε στο αρχικό θέμα ως update τρεις μέρες μετά. Τι να πεις!

«Μετά από 30 χρόνια με τα πάνω και τα κάτω αλλά πάντα με πολλή αγάπη, είμαι τρομερά στεναχωρημένη που ο γάμος μου έφτασε σε αυτό το σημείο» δηλώνει η Francesca Hetfield επιβεβαιώνοντας το αρχικό δημοσίευμα, που λογικά είχε προκύψει από ανθρώπους του περιβάλλοντος της.

O frontman των Metallica ήταν αυτός που κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου πριν από μερικούς μήνες, αλλά τόσο αυτός όσο και η σύζυγος του δεν είχαν προχωρήσει στη δημοσιοποίηση του χωρισμού.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1992 και παντρεύτηκαν πέντε χρόνια αργότερα ενώ έχουν αποκτήσει μαζί κόρες και ένα γιο. Σε πολλές συνεντεύξεις του, ο James Hetfield, έχει τονίσει ότι η Franceska ήταν αυτή που τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με τις εξαρτήσεις και τον θυμό.


House of the Dragon: Γιατί δεν είχε τίτλους αρχής;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ