Οι Gojira είναι ξανά εδώ με νέο τραγούδι
Music

Οι Gojira είναι ξανά εδώ με νέο τραγούδι

Το πρώτο τους νέο τραγούδι εδώ και 18 μήνες κυκλοφόρησαν την Παρασκευή οι Gojira.  To single έχει τίτλο Our Time Is Now και περιλαμβάνεται στο soundtrack για το NHL 23 της EA Games. Αν και δεν υπάρχει διευκρίνιση, θεωρούμε ότι δεν αποτελεί δείγμα από κάποιο νέο άλμπουμ αφού το συγκρότημα συνεχίζει την περιοδεία του για το Fortitude.

«Αυτό το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλους τους μαχητές εκεί έξω που δίνουν φως σε αυτό τον σκοτεινό κόσμο. Εάν νοιάζεστε για κάτι για κάτι που σημαίνει πολλά για εσάς και την κοινότητά σας. Αν υπερασπίζεστε έναν σκοπό, αν δείχνετε συμπόνια και αλληλεγγύη για εκείνους των οποίων τα δικαιώματα αφαιρούνται, εάν είστε σε έναν πόλεμο που υπερασπίζεστε δικαιώματα σας ή παλεύετε ενάντια στην αποψίλωση των δασών, αν υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα των ζώων, τα ανθρώπινα δικαιώματα, είσαι ο κεραυνός, η σπίθα που θα διαμορφώσει τον κόσμο μας. Η ώρα σας είναι τώρα! Η ώρα μας είναι τώρα!» έγραψε για το τραγούδι ο Joe Duplantier και πρόσθεσε:

«Αναπαύσου εν Ειρήνη νεαρή Masha Amini. Σκοτώθηκε στην Τεχεράνη επειδή δεν φορούσε «σωστά» το χιτζάμπ της από την «αστυνομία ηθικής». Αναπαυθείτε εν ειρήνη όλα τα θύματα της ωμής βίας στις διαδηλώσεις που ακολούθησαν τον θάνατό της. Υποστηρίζουμε τις γυναίκες του Ιράν στον αγώνα τους, που παίρνουν θέση ενάντια στην καταπίεση». 


Ακούστε το ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen με τον Freddie Mercury

Μία σημαντική στιγμή στο House of the Dragon συνέβη κατά λάθος

Δεν πήγαν στην κορυφή οι Slipknot για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Το Like a Stone των Audioslave πέρασε το ένα δισεκατομμύριο views στο youtube


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: