Godsmack: Όλες οι πληροφορίες για το τελευταίο (;) άλμπουμ τους
Music

Godsmack: Όλες οι πληροφορίες για το τελευταίο (;) άλμπουμ τους

Πέντε χρόνια μετά το When Legends Rise που τους βρήκε να κινούνται σε έναν πιο εμπορικό και ραδιοφωνικό ήχο, οι Godsmack επιστρέφουν με τη νέα τους δουλειά που θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουάριου. Το Lighting Up The Sky δεν αποκλείεται να είναι και το τελευταίο κανονικό στούντιο άλμπουμ τους, αφού όπως δήλωσε πρόσφατα ο Sully Erna νιώθουν ότι έχουν ολοκληρώσει τη διαδρομή τους σε αυτό το κομμάτι και θα συνεχίσουν τη διαδρομή τους περιοδεύοντας με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Αυτά βέβαια αλλάζουν όσο περνάει ο καιρός και μπορεί σε πέντε χρόνια να αλλάξουν γνώμη. Το νέο άλμπουμ των Godsmack περιλαμβάνει 11 τραγούδια, ανάμεσα τους το Surrender ακούσαμε πριν μερικές εβδομάδες και θύμιζε τον ήχο του 2018 και το You and I που μόλις κυκλοφόρησε. Είναι το εναρκτήριο τραγούδι και κινείται σε Black SABBATH μονοπάτια.

Να πούμε βέβαια ότι δεν καταλάβαμε ποτέ την ανάγκη του συγκροτήματος να γυαλίσει τόσο πολύ τον ήχο του στο προηγούμενο άλμπουμ, αφού όλες οι μεγάλες επιτυχίες τους στα πρώτα άλμπουμ που τους χάρισαν τρία νούμερο ένα στα charts της Αμερικής (και μάλιστα συνεχόμενα) προήλθαν από τον παραδοσιακό πιο heavy ήχο τους. Αυτό που ακολουθεί είναι το tracklisting και αμέσως μετά έχουμε και τα δύο νέα τραγούδια τους αλλά και το εξώφυλλο του άλμπουμ.

GODSMACK


Χοντρό κράξιμο από τη Sharon Osbourne στον Bruce Dickinson

Συγκλονιστικό setlist από τους Metallica με τραγούδια μόνο από το 1983-84

Πρώτο teaser από το Release Athens για το 2023

Οι Slipknot σκέφτονται να αφήσουν τα άλμπουμ και να το γυρίσουν στα single


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: