Glastonbury: Dave Grohl και Bruce Springsteen μαζί με τον Paul McCartney
Music

Glastonbury: Dave Grohl και Bruce Springsteen μαζί με τον Paul McCartney

Μια ιστορική βραδιά εξελίχθηκε το Σάββατο στην Pyramid Stage του Glastonbury. Ο Paul McCartney, στα 80 του χρόνια, ήταν ο Headliner της δεύτερης μέρας του φεστιβάλ που επέστρεψε μετά από μία τριετία και είχε μαζί του εκλεκτούς καλεσμένους.

Ο θρύλος των Beatles καλωσόρισε στη σκηνή τον Dave Grohl που έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ακριβώς τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins και μαζί έπαιξαν το I Saw Her Standing there αλλά και το Band on the Run των Wings, ένα τραγούδι που έχει διασκευάσει ο Grohl με τους Foo Fighters.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε ο Bruce Springsteen για το δικό του, Glory Days αλλά και το I Wanna Be Your Man των Beatles. Για το κλείσιμο της βραδιάς λίγη ώρα μετά ο Grohl και ο Springsteen συνόδευσαν τον McCarrtney στο The End των Beatles. Άλλη μία σπέσιαλ στιγμή ήταν η εμφάνιση του John Lenon στις οθόνες με τα φωνητικά του να συνοδεύουν τα από τα ηχεία τον McCarrtney στο I’ve Got A Feeling.


Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ του Ozzy Osbourne

Δύο στιγμιότυπα που δείχνουν θάνατο στο trailer του Stranger Things

Θηλυκά ορκ στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο Mustaine για τις μπάντες που θέλει να ξεπεράσει


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ