Συγκλονιστικές στιγμές στην επιστροφή των Foo Fighters από την Κολομβία
Music

Συγκλονιστικές στιγμές στην επιστροφή των Foo Fighters από την Κολομβία

Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι Foo Fighters επέστρεψαν στο Λος Άντζελες, μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins στην Κολομβία. Η μπάντα βρισκόταν στην Λατινική  Αμερική για σειρά εμφανίσεων με τον ντράμερ να αφήνει την τελευταία του πνοή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Μπογκοτά.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες από το αεροδρόμιο, ο Dave Grohl μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντα είναι εμφανώς καταβεβλημένοι, μετά από ένα ταξίδι που άλλαξε μια για πάντα την ιστορία του συγκροτήματος και τους στέρησε έναν αγαπημένο φίλο.

Σύμφωνα με την πρώτη τοξικολογική εξέταση, στον οργανισμό του ντράμερ των Foo Fighters βρέθηκαν δέκα διαφορετικές ουσίες, ανάμεσα τους αντικαταθλιπτικά, βενζοδιαζεπίνη και οπιοειδή.  Η τελική αιτία θανάτου δεν έχει ακόμα καθοριστεί, ενώ η αστυνομία της Μπογκοτά, σε ενημέρωση της ανέφερε ότι η κλήση που έγινε για το επείγον περιστατικό στο ξενοδοχείο, έκανε λόγο για έντονους πόνους στο στήθος.

Foo Fighters Foo Fighters Foo Fighters Foo Fighters


Διαβάστε ακόμα:

No Way Home: Η νέα ταινία του Spider-Man έσπασε άλλο ένα φράγμα

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Όσκαρ: Τι δείχνουν οι αποδόσεις της τελευταίας στιγμής

Machine Gun Kelly: «Το rock χρειαζόταν μία ένεση ζωής»


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ