No Way Home: Η νέα ταινία του Spider-Man έσπασε άλλο ένα φράγμα
Movies

No Way Home: Η νέα ταινία του Spider-Man έσπασε άλλο ένα φράγμα

Το No Way Home που προβάλλεται μετά από τρεις μήνες ακόμα στους κινηματογράφους, έβαλε στα ταμεία άλλα δύο εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο. Έτσι, έγινε η τρίτη ταινία που ξεπερνά τα 800 εκατομμύρια δολάρια στο box office της Αμερικής πίσω μόνο από το Endgame που βρίσκεται στη δεύτερη θέση (858 εκατ.) και το The Force Awakens που είναι πρώτο (936 εκατ.).

Και όλα αυτά σε εποχή πανδημίας, που είναι σίγουρο ότι κράτησε στο σπίτι κάποιους που ήθελαν να τη δουν και μόνο να φανταστούμε μπορούμε το που θα έφτανε αν τα πράγματα ήταν φυσιολογικά.

Στο box office του Σαββατοκύριακου που ολοκληρώθηκε, την πρώτη θέση πήρε το The Lost City με τη Σάντρα Μπούλοκ και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ, μία μεγάλη έκπληξη, αφού έφτασε τα 31 εκατ. δολάρια και έφερε στους κινηματογράφους πολλές γυναίκες άνω των 35, ένα μέρος του κοινού που σε τόσο μεγάλους αριθμούς είχε πάνω από δύο χρόνια να εμφανιστεί στους κινηματογράφους.

Η νέα ταινία του Batman, υποχώρησε στη δεύτερη θέση με 20 εκατομμύρια δολάρια και το σύνολο της πορείας της στην Αμερική έχει φτάσει μέχρι στιγμής τα 332 εκατομμύρια.

Θυμίζουμε ότι η νέα ταινία του Spider-Man είναι ήδη διαθέσιμη εδώ και δύο εβδομάδες online ενώ στις 12 Απριλίου έρχεται και σε blu-ray.


Διαβάστε ακόμα:

Taylor Hawkins: Τι δείχνουν για τον θάνατο του οι πρώτες εξετάσεις

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Όσκαρ: Τι δείχνουν οι αποδόσεις της τελευταίας στιγμής

Machine Gun Kelly: «Το rock χρειαζόταν μία ένεση ζωής»


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ