Machine Gun Kelly: «Το rock χρειαζόταν μία ένεση ζωής»
Music

Machine Gun Kelly: «Το rock χρειαζόταν μία ένεση ζωής»

Ο Machine Gun Kelly είναι μια φυσιογνωμία που προκαλεί μεγάλες συζητήσεις και ειδικά την τελευταία διετία από τότε που μπήκε στο χώρο του rock με το προηγούμενο άλμπουμ του, είναι πάντα ο εύκολος στόχος.

Έχει κάνει όμως μεγάλη επιτυχία, αφού το Tickets to my Downfall ήταν το πρώτο rock άλμπουμ που πήγε στο νούμερο ένα της Αμερικής  μετά από πολύ καιρό, ενώ συνεχίζει σε αυτό το pop-punk μονοπάτι και με το νέο του άλμπουμ.

To Mainstream Sellout κυκλοφορεί στις 25 Μαρτίου και με αυτή την αφορμή, ο MGK μίλησε στο Billboard για τα όσα έχει ακούσει αυτό το διάστημα.

«Αν πρέπει να είναι είμαι ο αποδιοπομπαίος τράγος για τις ανασφάλειες κάποιων ανθρώπων ας είμαι. Είμαι περισσότερο punk-rock από εσένα γιατί είμαι διατεθειμένος να παίξω το κεφάλι μου κορώνα γράμματα» τόνισε αρχικά και συνέχισε:  «Ξέρω ότι μερικές μπάντες στην κοινότητα δεν αντέχουν το γεγονός ότι έκανα επιτυχία. Αλλά δούλεψα για αυτό. Γέμιζα το βανάκι με τα ντραμς και οδηγούσα από την Ιντιάνα στο Σικάγο για την Warped Tour το 2010. Μπορώ να σου πω τους κωδικούς wi-fi για συναυλιακούς χώρους στο Άινταχο. Μπορεί η μπάντα σου να το πει αυτό»;

Στο νέο του άλμπουμ ο Machine Gun Kelly συνεργάζεται ανάμεσα σε άλλους με τους Bring me the Horizon, Avril Lavigne και φυσικά τον Travis Barker που παίζει ντραμς και είναι ξανά στην παραγωγή.

«Αυτή η επιτυχία άνοιξε τον δρόμο για να βγάλει αρκετός κόσμος λεφτά. Άνοιξε θέσεις στα φεστιβάλ. Το ροκ χρειαζόταν μία ένεση ζωής. Δεν έχει σημασία ποιος την έκανε.  Η προηγούμενη δεκαετία ήταν σπουδαία για τραγουδιστές και ράπερ. Αλλά νομίζω ότι χρειαζόταν και κάτι άλλο. Χρειαζόταν ένα όργανο. Έρχονται παιδιά και μου λένε ότι η πρώτη φορά που είδαν κάποιον να παίζει κιθάρα στη σκηνή ήταν σε συναυλία μου και τώρα κάνουν μαθήματα κιθάρας».


Διαβάστε ακόμα:

Stranger Things: Γιατί ρίχνουν το βάρος στο horror στοιχείο οι δημιουργοί

Μοιράζεσαι τον κωδικό του Netflix; Έρχεται νέα χρέωση

Όσκαρ: Τι δείχνουν οι αποδόσεις της τελευταίας στιγμής

Τα έσοδα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας αυξήθηκαν για έβδομη συνεχόμενη χρονιά


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ