Οι Florence + The Machine διασκευάζουν το Just a Girl των No Doubt για το Yellowjackets
Music

Οι Florence + The Machine διασκευάζουν το Just a Girl των No Doubt για το Yellowjackets

Οι Florence + the Machine παρουσίασαν τη διασκευή που έκαναν στo Just a Girl τη μεγάλη επιτυχία των No Doubt από το 1995. Το τραγούδι ακούγεται στο trailer της δεύτερης σεζόν του Yellowjackets, που επιστρέφει σε λίγες ημέρες. Την παραγωγή της διασκευής ανέλαβε η Florence Welch μαζί με τον κιθαρίστα των IDLES, Mark Bowen.

«Είμαι μεγάλη οπαδός του Yellowjackets και της μουσικής της εποχής που εξελίσσεται, και αυτό το τραγούδι είχε τεράστιο αντίκτυπο σε εμένα όταν μεγάλωνα, έτσι ενθουσιάστηκα που μου ζητήθηκε να το ερμηνεύσω με έναν «βαθιά ανησυχητικό» τρόπο για τη σειρά» δήλωσε η Florence. «Προσπαθήσαμε πραγματικά να προσθέσουμε κάποια στοιχεία τρόμου σε αυτό το εμβληματικό τραγούδι για να ταιριάζουν με τον τόνο της σειράς. Και ως κάποια που η πρώτη της μουσική αγάπη ήταν το pop punk και η Gwen Stefani, ήταν ένα ονειρεμένο πρότζεκτ για μένα».

Το Yellowjackets εξιστορούν την προσπάθεια μιας γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας γυμνασίου του Νιου Τζέρσεϊ να επιβιώσει από ένα αεροπορικό δυστύχημα το 1996 στο απομακρυσμένο δάσος του Καναδά, πριν από 30 χρόνια, ενώ παράλληλα βλέπουμε και τις ζωές τους στο σήμερα. Η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου. Οι Florence + the Machine επιστρέφουν στην Ελλάδα στις 2 Ιουλίου για μία εμφάνιση στο Ejekt Festival στην Πλατεία Νερού.

Το τραγούδι έχει ήδη προστεθεί στη λίστα μας «ΝΕW ROXX» στο Spotify. 

Δείτε το trailer και αμέσως μετά έχουμε και ολόκληρο το τραγούδι: 


Οι Ghost επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Athens Rocks

Ξύλο και εκκενώσεις κινηματογράφων σε προβολές του Creed III

Συναυλίες το μεσημέρι;

Ακούστε το τρίτο νέο single των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ