Ξύλο και εκκενώσεις κινηματογράφων σε προβολές του Creed III σε Γαλλία και Γερμανία
Movies

Ξύλο και εκκενώσεις κινηματογράφων σε προβολές του Creed III σε Γαλλία και Γερμανία

H πρεμιέρα του Creed III συνοδεύτηκε από πολύ καλές κριτικές και εξαιρετικές επιδόσεις στο box office, όμως η ταινία αποτέλεσε το επίκεντρο για δεκάδες καυγάδες σε κινηματογράφους της Γαλλίας και της Γερμανίας. Κάτι που το λες και παράξενο αφού τα περιστατικά δεν συνδέονται μεταξύ τους με κανέναν τρόπο.

Στη Γαλλία τα περιστατικά ήταν πάνω από δέκα, με κινηματογράφους να παίρνουν την απόφαση να ακυρώσουν τις επόμενες προβολές. Σε ένα από τα περιστατικά τραυματίστηκε στο κεφάλι από μπουκάλι άνδρας της ασφάλειας της αίθουσας, ενώ σε άλλη περίπτωση στη Νοτιοανατολική Γαλλία, πάνω από 500 άτομα αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν λόγω του καυγά.

Στη Γερμανία υπήρξαν καυγάδες σε τρεις διαφορετικές πόλεις και υπήρξαν οι σκέψεις μήπως υπάρχει πίσω από όλο αυτό κάποιο challenge μέσα από το social media, αλλά δεν βρέθηκαν τελικά αποδείξεις.

Το Creed ΙΙΙ με τους Michael B. Jordan και Jonathan Majors, έχει ήδη ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως, ξεπερνώντας κατά πολύ τις επιδόσεις των δύο προηγούμενων ταινιών στο αντίστοιχο διάστημα.

@nellahcardi5

♬ son original – Nella’h Cardï


Οι Ghost επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Athens Rocks

Έφυγε από τη ζωή το τελευταίο ορίτζιναλ μέλος των Lynyrd Skynrd

Οι Lord of the Lost πάνε Eurovision με τη Γερμανία

Ακούστε το τρίτο νέο single των Metallica


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ