Οι Fall Out Boy επέστρεψαν με πιο rock ήχο
Music

Οι Fall Out Boy επέστρεψαν με πιο rock ήχο

Σε μια εποχή που το pop punk γνωρίζει αναβίωση, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του είδους, οι Fall out Boy, επιστρέφουν με νέα δουλειά. Το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι το πρώτο του άλμπουμ μετά από έξι χρόνια θα κυκλοφορήσει από την Fueled by Ramen στις 24 Μαρτίου και έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο single.

O τίτλος του είναι Love From The Other Side και υιοθετεί ξανά έναν πιο rock -με μπόλικες κιθάρες- ήχο, κάτι που μόνο ως θετικό υπολογίζεται. Το νέο άλμπουμ έχει τίτλο So Much (for) Stardust, περιλαμβάνει 13 τραγούδια και μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο αμέσως μετά το βίντεο.

«Η τεχνολογία έχει κάνει πολύ πιο εύκολο το να φτιάχνεις δίσκους πολύ πιο γρήγορα αυτές τις μέρες. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό και αυτός ο αυθορμητισμός μπορεί να είναι συναρπαστικός. Θέλαμε όμως να επιστρέψουμε στον τρόπο που δουλεύαμε παλιά. Θέλαμε να φτιάξουμε έναν δίσκο που ήταν πραγματικά φτιαγμένος με αγάπη καθοδηγούμενος από την υπομονή υπομονετικά – σαν κάποιος να σου μαγείρεψε ένα πλούσιο γεύμα. Δεν είμαι πολύ περήφανος τύπος, αλλά είμαι πολύ περήφανος για αυτόν τον δίσκο» δήλωσε ο frontman της μπάντας, Patrick Stump.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του άλμπουμ, είχαμε ακόμα μία που αφορούσε τον κιθαρίστα, Joe Trohman. Θα κάνει λοιπόν, ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις του συγκροτήματος, αφού όπως λέει θα επικεντρωθεί στην ψυχική υγεία του, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Όπως τονίζει, θα επιστέψει σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον.

O Ville Valo αναλύει όλα τα τραγούδια της μεγάλης επιστροφής του

To νέο trailer του Mandalorian μας δείχνει τον δρόμο…

Γιατί ήταν τόσο μεγάλο το πρώτο επεισόδιο του Last of Us

ROXX 30: ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΓΙΑ ΤΟ 2022


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ