Evan Rachel Wood για τη μήνυση του Manson: «Δεν φοβάμαι»
Music

Evan Rachel Wood για τη μήνυση του Manson: «Δεν φοβάμαι»

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Marilyn Manson, η Evan Rachel Wood απάντησε για πρώτη φορά στις απίθανες καταγγελίες του. Ο Manson κατηγορεί την ηθοποιός ότι έχει ξεκινήσει συνομωσία εναντίον του, με αφορμή φυσικά τις καταγγελίες που είχε κάνει εκείνη για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ φτάνει να υποστηρίζει ότι είχε πλαστογραφήσει την υπογραφή πράκτορα του FBI για να να παρακινήσει και άλλες γυναίκες να μιλήσουν εναντίον του.

«Προφανώς δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα για τις κατηγορίες της μήνυσης, αλλά δεν φοβάμαι» τόνισε η Evan Rachel Wood που ήταν καλεσμένη στο The View ενόψει της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ Phoenix Rising στο HBO Max. «Είμαι λυπημένη γιατί έτσι λειτουργούν συνήθως αυτές οι υποθέσεις. Αυτό περνάει κάθε θύμα που προσπαθεί να ξεσκεπάσει κάποιον που έχει δύναμη και αυτά είναι τα αντίποινα που συνήθως κάνουν τα θύματα να κρατούν το στόμα τους κλειστό. Ήταν αναμενόμενο» ανέφερε.

«Έχω αυτοπεποίθηση γιατί έχω την αλήθεια με το μέρος μου και η αλήθεια θα λάμψει. Αυτή η κίνηση έγινε προφανώς λόγω της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ. Δεν έκανα αυτό το ντοκιμαντέρ για να καθαρίσω το όνομα μου. Το έκανα για να προστατέψω κόσμο. Ήθελα να σημάνω έναν συναγερμό. Εκεί έξω είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος και δεν θέλω να τον πλησιάσει κανείς. Ο κόσμος μπορεί να πιστέψει ότι θέλει για μένα. Πρέπει να αφήσω τη νομική διαδικασία να εξελιχθεί. Είμαι σταθερή σαν βράχος» κατέληξε η Wood που ήταν αυτή που άνοιξε τον χορό των καταγγελιών για τον τραγουδιστή πριν από περίπου έναν χρόνο.

H μήνυση του Manson

«Υποδύθηκαν έναν πραγματικό πράκτορα του FBI πλαστογραφώντας και μοιράζοντας ένα ψεύτικο γράμμα του πράκτορα με την σφραγίδα του FBI, για να δημιουργήσουν την ψεύτικη εντύπωσε ότι τα υποτιθέμενα θύματα του Manson και οι οικογένειες τους βρίσκονταν σε κίνδυνο και πως υπήρχε σε εξέλιξη ομοσπονδιακή έρευνα για το πρόσωπο του» αναφέρει αρχικά η μηνυτήρια αναφορά.

«Έδωσαν σε αυτούς που καταγγέλλουν σενάρια και σημεία που θα έπρεπε να τονίσουν αλλά και λίστα με τις καταγγελίες που θα κάνουν κατά του Manson. Έδωσαν ψεύτικες πληροφορίες, ανάμεσα στις οποίες ήταν πως ο Manson βιντεοσκόπησε σεξoυαλική επίθεση σε ανήλικο» καταλήγει.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του Manson η μήνυση έγινε τώρα, γιατί κατάφεραν να συγκεντρώσουν στοιχεία, τόσο έγγραφα όσο και καταθέσεις, που αποδεικνύουν ότι η Evan Rachel Wood και η Illma Gore λένε ψέματα και δημιούργησαν μία συνομωσία εναντίον του. Τονίζει επίσης είναι πολύ σημαντικό να διαχωριστεί η περσόνα του Marilyn Manson από τον άνθρωπο Brian Warner και πως οι κατηγορίες δεν αντανακλούν την πραγματικότητα.

Το ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα σήμερα στο HBO Max καταγράφει την προσπάθεια της Wood να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη ο τραγουδιστής, για τα όσα πέρασε η ίδια αλλά και οι υπόλοιπες γυναίκες που τον κατηγορούν για κακοποίηση. Κεντρικό μέρος του Phoenix Rising αποτελούν οι ενέργειες που έγιναν για να αλλάξει ο νόμος στην Καλιφόρνια και να μεγαλώσει το διάστημα μετά από το οποίο παραγράφονται τα αδικήματα κακοποίησης στην πολιτεία.

Η συνέντευξη της Evan Rachel Wood στο The View:


Διαβάστε ακόμα: 

Netflix: Δέκα σειρές και ταινίες που μας φέρνει ο Απρίλιος

The Boys: Το πρώτο trailer της τρίτης σεζόν

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ