The Boys: Το πρώτο trailer της τρίτης σεζόν
TV

The Boys: Το πρώτο trailer της τρίτης σεζόν

Δύο χρόνια μετά την δεύτερη σεζόν το αγαπημένο The Boys επιστρέφει με την τρίτη σεζόν του που έρχεται τον Ιούνιο στο Prime Video της Amazon. To πρώτο trailer για τα νέα επεισόδια δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια ενός πάνελ για τη σειρά στο South by Southwest και σε πλήρη αντίθεση με την πρώτη σεζόν που είχε για μουσική επένδυση Slipknot τώρα ακούγεται το νέο single των Imagine Dragons.

To trailer είναι γεμάτο αίμα και βία και σύμφωνα με τον Karl Urban που υποδύεται τον Billy The Butcher και μάλλον θα έχει πλέον δυνάμεις, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για μία σοκαριστική στιγμή που ανάλογη της δεν έχουμε στην οθόνη.  «Θα έρθει στα πρώτα δέκα λεπτά. Δεν είναι μόνο το πιο τρελό πράγμα που έχουμε κάνει, αλλά το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει ο οποιοσδήποτε» πρόσθεσε ο showrunner του The Boys, Eric Kripke.

Η τρίτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια με τα τρία πρώτα να γίνονται διαθέσιμα την ημέρα της πρεμιέρας και τα υπόλοιπα να έρχονται σε εβδομαδιαία βάση από εκεί και πέρα. Δείτε το πρώτο trailer στο βίντεο που ακολουθεί. 

Διαβάστε ακόμα: 

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU

Rammstein: Ακούστε τη φοβερή επιστροφή τους

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ