Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU
Movies

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU

Με έναν πολύ γνώριμο σκηνοθέτη θα συναντηθεί ξανά ο Ράιαν Ρέινολντς για την τρίτη ταινία του Deadpool, που θα είναι η πρώτη που θα εντάσσεται στο MCU. Όπως αποκάλυψε το βράδυ της Παρασκευής το Hollywood Reporter και επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ο ηθοποιός, ο Σον Λέβι θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας.

Ο Λέβι συνεργάστηκε με τον Ρέινολντς στο Free Guy αλλά και στο The Adam Project που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή στο Netflix. Και οι δύο ταινίες συνοδεύτηκαν από πολύ καλές κριτικές. Ο σκηνοθέτης είναι επίσης και ο βασικός παραγωγός στο Stranger Things του Netflix.  Το σενάριο της τρίτης ταινίας θα γράψουν οι Rhett Reese και Paul Wernick, όπως και στις δυο πρώτες ταινίες που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία το 2016 και το 2018 με 783 και 785 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις αντίστοιχα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία πρεμιέρας για το πρότζεκτ που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού θα είναι η πρώτη φορά που η Disney θα χειριστεί έναν χαρακτήρα με τόσο… ακατάλληλα χαρακτηριστικά και οφείλει τη μεγάλη επιτυχία σε μεγάλο ποσοστό σε αυτά. Το αφεντικό της Marvel, Kevin Feige, θα έχει φυσικά ενεργό ρόλο στην υλοποίηση του πρότζεκτ και στο πώς θα ταιριάξει ο χαρακτήρας με το υπόλοιπο σύμπαν.

Μέσω twitter, o Ρέινολντς επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Λέβι, γράφοντας ότι η τρίτη ταινία στην τριλογία της συνεργασίας τους θα είναι η πιο… αιχμηρή και συνόδευσε το σχόλιο με μία φωτογραφία που απεικονίζει και τους τρεις χαρακτήρες.


Διαβάστε ακόμα: 

Rammstein: Ακούστε τη φοβερή επιστροφή τους

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο

DC: Άλλαξαν ημερομηνίες Aquaman, Flash, Black Adam και Shazam!


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ