Bad Vegan: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix
TV

Bad Vegan: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix

Στο Bad Vegan που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 16 Μαρτίου,  μια διάσημη εστιάτορας, που κάποτε αναγνωρίστηκε ως η βασίλισσα της βίγκαν κουζίνας, γίνεται φυγάς όταν το σκάει με έναν άντρα που την ξεγελά πείθοντάς την ότι έχει τον τρόπο να πραγματοποιήσει κάθε όνειρό της. Από το να επεκτείνει την αυτοκρατορία της στον χώρο της εστίασης μέχρι να κάνει αθάνατο το αγαπημένο της πίτμπουλ.

Από τον Κρις Σμιθ, διευθυντή παραγωγής του Tiger King και σκηνοθέτη του Φιάσκου του Fyre Festival, έρχεται το Bad Vegan: Δόξα, Απάτη, Φυγή, μια εκρηκτική ​​σειρά ντοκιμαντέρ αποτελούμενη από τέσσερα μέρη που εξερευνά πώς η Σάρμα Μελνγκάιλις, η διάσημη εστιάτορας πίσω από το αστραφτερό hotspot της Νέας Υόρκης “Pure Food and Wine”, έγινε από βασίλισσα της βίγκαν κουζίνας γνωστή ως “βίγκαν φυγάς”.

Λίγο μετά τη γνωριμία της με έναν άντρα ονόματι Σέιν Φοξ στο Twitter το 2011, η Μελνγκάιλις αρχίζει να αδειάζει τα κεφάλαια του εστιατορίου της και να διοχετεύει τα χρήματα στον Φοξ αφότου την πείθει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε όνειρό της, από το να επεκτείνει την αυτοκρατορία της στον χώρο της εστίασης μέχρι να κάνει αθάνατο το αγαπημένο της πίτμπουλ… αλλά μόνο αν συνεχίσει να υπακούει σε κάθε του αίτημα χωρίς αντίρρηση.

Μερικά χρόνια αργότερα, οι δυο τους, παντρεμένοι πλέον και σε φυγή, αφού έκλεψαν σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια από το εστιατόριο και το προσωπικό του, βρίσκονται κρυμμένοι σε ένα μοτέλ του Τενεσί κάτω από τη μύτη των αρχών. Το λάθος τους; Μια χρέωση στο πραγματικό όνομα του Φοξ, Άντονι Στρέιντζις, για μια πίτσα Domino’s. Το Bad Vegan: Δόξα, Απάτη, Φυγή, οδηγεί τους θεατές σε ένα ταξίδι πιο παράξενο και από τη φαντασία.

Διαβάστε ακόμα: 

The Boys: Το πρώτο trailer της τρίτης σεζόν

Deadpool: Βρήκε σκηνοθέτη και προχωράει η πρώτη ταινία του MCU

Νέα αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάρτιο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες.  Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: