Marilyn Manson: Μήνυση με απίθανες κατηγορίες στην Evan Rachel Wood
Music

Marilyn Manson: Μήνυση με απίθανες κατηγορίες στην Evan Rachel Wood

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τις δημόσιες καταγγελίες της Evan Rachel Wood κατά του Marilyn Manson, γεγονός που οδήγησε πολλές γυναίκες να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο, ο τραγουδιστής περνάει στην αντεπίθεση με δικές του νομικές κινήσεις.

Όπως αποκάλυψε το Deadline, ο Manson κατέθεσε μήνυση κατά της Evan Rachel Wood, στην οποία περιγράφει μία συνομωσία εναντίον του από την ίδια και την Illma Gore την οποία χαρακτηρίζει περιστασιακή σύντροφο της. Ο Manson υποστηρίζει ότι όλες οι κατηγορίες προς το πρόσωπο του είναι κατασκευασμένες με στόχο η Wood να αναδειχθεί ως πρόσωπο-σύμβολο κατά της κακοποίησης γυναικών.

Τα έγγραφα κάνουν μάλιστα απίθανες καταγγελίες, όπως ότι η ηθοποιός μαζί με την Gore χάκαραν τους λογαριασμούς του Manson στα social media αλλά και το email του, ενώ προσποιήθηκαν μέχρι και ότι είναι πράκτορες του FBI.

Τι λέει η μήνυση

«Υποδύθηκαν έναν πραγματικό πράκτορα του FBI πλαστογραφώντας και μοιράζοντας ένα ψεύτικο γράμμα του πράκτορα με την σφραγίδα του FBI, για να δημιουργήσουν την ψεύτικη εντύπωσε ότι τα υποτιθέμενα θύματα του Manson και οι οικογένειες τους βρίσκονταν σε κίνδυνο και πως υπήρχε σε εξέλιξη ομοσπονδιακή έρευνα για το πρόσωπο του» αναφέρει αρχικά η μηνυτήρια αναφορά.

«Έδωσαν σε αυτούς που καταγγέλλουν σενάρια και σημεία που θα έπρεπε να τονίσουν αλλά και λίστα με τις καταγγελίες που θα κάνουν κατά του Manson. Έδωσαν ψεύτικες πληροφορίες, ανάμεσα στις οποίες ήταν πως ο Manson βιντεοσκόπησε σεξoυαλική επίθεση σε ανήλικο» καταλήγει.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του Manson η μήνυση γίνεται τώρα, γιατί κατάφεραν να συγκεντρώσουν στοιχεία, τόσο έγγραφα όσο και καταθέσεις που αποδεικνύουν ότι η Evan Rachel Wood και η Illma Gore λένε ψέματα και δημιούργησαν μία συνομωσία εναντίον του. Τονίζει επίσης είναι πολύ σημαντικό να διαχωριστεί η περσόνα του Marilyn Manson από τον άνθρωπο Brian Warner και πως οι κατηγορίες δεν αντανακλούν την πραγματικότητα.

Όλα αυτά έρχονται περίπου δύο εβδομάδες, πριν την προβολή του Phoenix Rising στο HBO Max.  Το ντοκιμαντέρ που έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance καταγράφει την προσπάθεια της Wood να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη ο τραγουδιστής για τα όσα πέρασε η ίδια αλλά και οι υπόλοιπες γυναίκες που τον κατηγορούν για κακοποίηση. Κεντρικό μέρος του Phoenix Rising αποτελούν οι ενέργειες που έγιναν για να αλλάξει ο νόμος στην Καλιφόρνια και να μεγαλώσει το διάστημα μετά από το οποίο παραγράφονται τα αδικήματα κακοποίησης στην πολιτεία.


Διαβάστε ακόμα: 

Ghost: Φτύνουν δηλητήριο στο νέο τους τραγούδι

Batman – Κριτικές : Πιο σκοτεινό από την τριλογία του Νόλαν

Σταματάει τις συναυλίες στη Ρωσία η Live Nation


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ