Ghost: Φτύνουν δηλητήριο στο νέο τους τραγούδι
Music

Ghost: Φτύνουν δηλητήριο στο νέο τους τραγούδι

Λιγότερες από δέκα ημέρες έμειναν μέχρι την κυκλοφορία του νέου -πολυαναμενόμενου- άλμπουμ των Ghost και το απόγευμα της Τετάρτης το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα τραγούδι. Ο τίτλος του είναι Twenties και αναμένεται να είναι από αυτά που α προκαλέσουν τη μεγαλύτερη συζήτηση για το πολύ διαφορετικό και εντελώς κινηματογραφικό στυλ του.  Όπως διαβάσαμε σε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο, είναι σαν να έδωσε η Disney στους Ghost την ευκαιρία να γράψουν το θέμα ενός μεγάλου κακού για τις ταινίες της.

«Αυτό το τραγούδι αποτελεί ένα παράδοξο, αφού έχει πολύ επιθετικούς στίχους, είναι στην προσβλητικό και πετάει μίσος ανοιχτά σε όποιον το ακούει. Υπόσχεται μόνο αέρα, αλλά είναι δηλητηριασμένος αέρας. Και παρόλα αυτά είναι τυλιγμένο σαν δώρο. Μοιάζει με κάτι που θα έλεγες ευχαριστώ αν στο έδιναν. Κάτι που θυμίζει πολύ τα όσα έχουμε δει την τελευταία διετία» δήλωσε πρόσφατα για το τραγούδι στο Kerrang o Tobias Forge που φυσικά δεν είχε ιδέα όταν το έγραφε τι θα συνέβαινε τις τελευταίες ημέρες στην Ουκρανία.

To Twenties έρχεται να προστεθεί στα Call me Little Sunshine και Hunter’s Moon που έχουμε κυκλοφορήσει ήδη, ενώ η μπάντα στις ζωντανές της εμφανίσεις παίζει και το Kaisarion. Ακούστε το στο Lyric Video που ακολουθεί.

Ghost-Twenties

Το δελτίο Τύπου για το Impera αναφέρει τα εξής: «Το αποτέλεσμα είναι η πιο η φιλόδοξη και στιχουργικά αιχμηρή κυκλοφορία των Ghost. Στη διάρκεια των 12 τραγουδιών του, αυτοκρατορίες υψώνονται και καταρρέουν, φιλόδοξοι μεσσίες πλασάρουν τον εαυτό του (οικονομικά και πνευματικά), γίνονται προφητείες την ώρα που οι ουρανοί γεμίζουν με ουράνια σώματα, θεϊκά και φτιαγμένα από τον άνθρωπο. Το πιο σύγχρονο θέμα που ασχολήθηκαν ποτέ οι Ghost στέκεται μαζί με ένα υπνωτιστικό, σκοτεινά χρωματιστό και μελωδικό ηχητικό τοπίο που κάνουν το IMPERA ένα πρωτόγνωρο άκουσμα, αλλά ταυτόχρονα εντελώς Ghost». 

Το εξώφυλλο του IMPERA που μπορείτε να δείτε πιο κάτω μας δείχνει τον Papa Emeritus να μιμείται την πόζα από μία περίφημη φωτογραφία του Aleister Crowley.

TRACKLISTING
1. Imperium 1:40
2. Kaisarion 5:02
3. Spillways 3:16
4. Call Me Little Sunshine 4:44
5. Hunter’s Moon 3:16
6. Watcher In The Sky 4:58
7. Dominion 1:22
8. Twenties 3:46
9. Darkness At The Heart Of My Love 4:58
10. Griftwood 5:16
11. Bite Of Passage 0:31
12. Respite On The Spitalfields 6:42


Διαβάστε ακόμα: 

Batman – Κριτικές : Πιο σκοτεινό από την τριλογία του Νόλαν

Adam Project: Nέο trailer για το ταξίδι του Netflix στο χρόνο

Μετακομίζουν οριστικά στο Disney Plus ο Daredevil και η παρέα του


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: