To επόμενο άλμπουμ των Ghost θα είναι διαφορετικό
Music

To επόμενο άλμπουμ των Ghost θα είναι διαφορετικό

Σχεδόν έξι μήνες έχουν περάσει από την κυκλοφορία του Impera, που ανέβασε τους Ghost ακόμα πιο ψηλά με τις πωλήσεις στην Αμερική να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Η μπάντα ετοιμάζεται για ακόμα μία περιοδεία στις Η.Π.Α. και ο Tobias Forge έχει στο μυαλό του την επόμενη δουλειά τους.

«Έχω ένα άλμπουμ στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή που νομίζω ότι θα είναι διαφορετικό από αυτό που μόλις έκανα», είπε ο Forge. «Τόσο το Prequelle όσο και το Impera ήταν ιδέες που είχα πριν από έξι, επτά χρόνια. Ήταν τόσο διαφορετικές μεταξύ τους με την έννοια ότι το άλμπουμ της πανούκλας, όπως το αποκαλώ, αφορούσε τον αφανισμό του μικρού ατόμου σχεδόν από μια άποψη σαρκική ή οργής του Θεού, ενώ το πρόσφατο άλμπουμ ήταν περισσότερο μια δομική καταστροφή των μηχανισμών της κοινωνίας» δήλωσε ο Forge σε συνέντευξη του στο Heavy Consequence.

«Η ιδέα που έχω για τον επόμενο δίσκο των Ghost είναι επίσης διαφορετική από αυτήν. Είναι απλώς ένας τρόπος για μένα να διαχωρίσω την εύρεσης νέων διαδικασιών που θα με εμπνεύσουν στιχουργικά και εννοιολογικά. Στο τέλος της ημέρας, είναι απλώς δίσκοι rock ‘n’ roll, 40 λεπτά ροκ μουσικής, επομένως είναι απλώς ένας τρόπος που θα με ιντριγκάρει να δουλέψω και στη συνέχεια να δέσει όλο αυτό, με τρόπο που ελπίζω ότι οι οπαδοί μας θα βρουν ότι έχει ενδιαφέρον».


House of the Dragon: Γιατί δεν είχε τίτλους αρχής;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: