Επιστρέφει στο metal o Jason Newsted
Music

Επιστρέφει στο metal o Jason Newsted

Μία δεκαετία μετά το προσωπικό heavy άλμπουμ του, ο Jason Newsted το πήρε απόφαση και επιστρέφει στον σκληρό ήχο, όχι με ένα αλλά με δύο πρότζεκτ! Ο πρώην μπασίστας των Metallica έχει έτοιμο το άλμπουμ της Chοphouse Band που ενώ κινείται γενικά σε Bluegrass μονοπάτια, θα έχει πολλά heavy περάσματα.

«Η Chophouse Band ξεκίνησε ως κάτι σχεδόν Bluegrass, και τώρα φτάνει σε μερικά μέρη που είναι τόσο βαριά όσο οτιδήποτε άλλο με το οποίο έχω ασχοληθεί όπως οι Voivod, οι Metallica και ο Ozzy. Φτάνει σε εκείνα τα μέρη τώρα» δήλωσε ο Jason στον ραδιοφωνικό σταθμό Gator 98.7. 

Και αφού ολοκλήρωσε το άλμπουμ μετά από πολύ καιρό, όπως αποκαλύπτει αυτή την εποχή, φτιάχνει μία νέα metal μπάντα για ένα ολοκαίνουργιο πρότζεκτ. «Τις τελευταίες εβδομάδες κάνω οντισιόν για κιθαρίστες. Επέστρεψα στο μπάσο και τραγουδάω και έχω και έναν metal ντράμερ. Έχω λοιπόν δύο πρότζεκτ και είναι και τα δύο δυνατά»

O Jason Newsted αποχώρησε το 2001 από τους Metallica και στη συνέχεια συμμετείχε σε τρία άλμπουμ των Voivod από το 2003 έως το 2009, κυκλοφόρησε δουλειές με τους Echobrain, ενώ το 2013 έβαλε το όνομα του στο metal πρότζεκτ NEWSTED.


Τι περιμένουμε από τις επόμενες ανακοινώσεις του Release Athens

Νέο τραγούδι κυκλοφόρησαν από το πουθενά οι Slipknot

Σαρώνει το τραγούδι που σημάδεψε το τρίτο επεισόδιο του Last of Us

Ο Ozzy ανακοίνωσε ότι σταματάει τις περιοδείες και ακύρωσε όλες τις συναυλίες του


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ