Νέο τραγούδι κυκλοφόρησαν από το πουθενά οι Slipknot
Music

Νέο τραγούδι κυκλοφόρησαν από το πουθενά οι Slipknot

Το απόγευμα της Πέμπτης ήρθε στο mail μας μία ενημέρωση από τους Slipknot. We kill what we Love ήταν ο τίτλος του mail και μέσα είχε μόνο μία εικόνα βγαλμένη από τα promo βίντεο της πρόσφατης δουλειάς τους.

H εικόνα οδηγεί σε ένα unlisted βίντεο του youtube, που έχει τίτλο Slipknot – Yen: Director’s Cut (Bone Church) και νομίζαμε ότι θα είναι όντως αυτό που δηλώνει, το directo’s cut του YEN δηλαδή, αλλά όχι!

Είναι ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που μοιάζει βγαλμένο από τις καλύτερες στιγμές του VOL.3 (τις ήρεμες). Το συγκρότημα δεν δίνει καμία άλλη πληροφορία προς το παρόν και το τραγούδι δεν υπάρχει ούτε στο spotify αλλά ούτε και στο apple music.

UPDATE: Μία ώρα μετά το τραγούδι κυκλοφόρησε και επίσημα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και το βίντεο είναι ορατό κανονικά στο youtube. Όπως δήλωσε ο Clown είναι ένα standalone single που έχει ρίζες από στην εποχή που έγραφαν το Gray Chapter. Το δούλευαν όλα αυτά τα χρόνια μέχρι να αποκτήσει την μορφή που θα ακούσετε.

«Στις περιοδείες μας, σε κάθε συναυλία, στήνεται ένα «jam room» στα παρασκήνια, όπου παίζουμε, εξασκούμαστε, κάνουμε ζέσταμα και μερικές φορές δοκιμάζουμε νέες ιδέες. Το Bone Church ξεκίνησε τη ζωή του σε ένα jam room στην περιοδεία .5: The Grey Chapter. Το φέρνουμε όλο και πιο κοντά στη ζωή από τότε, και επιτέλους, είναι εδώ. Αυτό είναι για τους θαυμαστές – ένα ακόμα βήμα στην ιστορία των Slipknot, η οποία ακόμα γράφεται. Απολαύστε».


O νέος Batman της DC δεν θα είναι πρωταγωνιστής στην πρώτη του ταινία!

Σαρώνει το τραγούδι που σημάδεψε το τρίτο επεισόδιο του Last of Us

Ο Ozzy ανακοίνωσε ότι σταματάει τις περιοδείες και ακύρωσε όλες τις συναυλίες του

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που ανακοίνωσε η DC


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: