Νέος Superman και νέος Batman: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που ανακοίνωσε η DC
Movies

Νέος Superman και νέος Batman: Όλες οι σειρές και οι ταινίες που ανακοίνωσε η DC

Το πρώτο βήμα για τη νέα εποχή της DC έγινε το απόγευμα της Τρίτης, με την ανακοίνωση από τον James Gunn των σειρών και των ταινιών που έρχονται στο νέο αυτό σύμπαν. Οι δύο σημαντικότερες ανακοίνωσες είναι για τις νέες ταινίες του Superman και τον Batman.

H πρώτη θα λέγεται Superman: Legacy και αναμένεται στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2025, με νέο πρωταγωνιστή και σενάριο από τον James Gunn. Η είσοδος του νέου Batman στην DC, θα γίνει με το The Brave and the Bold που θα βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Grant Morrison.

Συνολικά, το πρώτο αυτό κεφάλαιο που έχει τον γενικό τίτλο Gods and Monsters θα περιλαμβάνει πέντε ταινίες και άλλες πέντε σειρές, ενώ ανακοινώθηκε επίσης ότι η δεύτερη ταινία του Batman του Matt Reeves θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2025.

Αυτά είναι τα πρότζεκτ που ανακοίνωσε ο Gunn και αμέσως μετά έχουμε και το βίντεο με το νέο αφεντικό της DC να μιλάει για αυτά και το δεκαετές πλάνο.

DC movies

Superman: Legacy – σε σενάριο Gunn, η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου 2025 και θα επικεντρωθεί στον Superman που εξισορροπεί την κρυπτονική του κληρονομιά με την ανθρώπινη ανατροφή του.

The Authority – Οι χαρακτήρες του WildStorm θα ενταχθούν στο DCU καθώς τα μέλη του Authority παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους για να κάνουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι σωστό.

The Brave and the Bold – το DCU θα παρουσιάσει τον Batman και τον Robin σε αυτήν την ασυνήθιστη ιστορία πατέρα-γιου, εμπνευσμένη από την κωμική σειρά του Grant Morrison.

Supergirl: Woman of Tomorrow – αυτή η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, η οποία θα βασίζεται στις εκπληκτικές, βραβευμένες πρόσφατες ιστορίες κόμικ του Τομ Κινγκ, παρουσιάζει ένα Supergirl που οι θεατές δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν.

Swamp Thing – η ταινία θα διερευνήσει τη σκοτεινή προέλευση του Swamp Thing.

DC HBO TV series

Creature Commandos — μια σειρά animation επτά επεισοδίων στην οποία η Amanda Waller δημιουργεί μια ομάδα μαύρων καταδρομών από τερατώδεις κρατούμενους. Ο Gunn έγραψε όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν.

Waller — με πρωταγωνίστρια τη Viola Davis, αυτή η σειρά περιλαμβάνει την ομάδα του Peacemaker και θα γραφτεί από τους Christal Henry (Watchmen) και Jeremy Carver (Supernatural).

Booster Gold — Ο Booster Gold χρησιμοποιεί τεχνολογία από το μέλλον για να προσποιηθεί ότι είναι ένας υπερήρωας στη σημερινή εποχή.

Lanterns — αυτή η τεράστια τηλεοπτική σειρά εκδηλώσεων ακολουθεί τους διαγαλαξιακούς αστυνομικούς Τζον Στιούαρτ και Χαλ Τζόρνταν καθώς αποκαλύπτουν ένα σκοτεινό μυστήριο. Ο Gunn το παρομοίασε με τον True Detective με δύο διαστημικούς αστυνομικούς.

Paradise Lost — με φόντο τη Themyscira, το σπίτι των Αμαζόνων και τη γενέτειρα της Wonder Woman, αυτό το δράμα επικεντρώνεται στη γένεση και την πολιτική ίντριγκα ενός νησιού όλων των γυναικών.

Σαρώνει το τραγούδι που σημάδεψε το τρίτο επεισόδιο του Last of Us

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Φεβρουάριο

Στους κινηματογράφους η πρεμιέρα του άλμπουμ των Metallica

Όλες οι υποψηφιότητες για τα όσκαρ


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ