Τι περιμένουμε από τις επόμενες ανακοινώσεις του Release Athens
Music

Τι περιμένουμε από τις επόμενες ανακοινώσεις του Release Athens

To πρωί της Πέμπτης είχαμε το επίσημο κλείσιμο του ραντεβού από το Release Athens, για τις ημέρες που θα κάνει… απόβαση στην Πλατεία Νερού το φετινό καλοκαίρι. Και μπορεί να μην μάθαμε νέα ονόματα, αλλά πλέον ξέρουμε, ότι η φετινή διοργάνωση θα εξελιχθεί σε 12 διαφορετικές ημερομηνίες, οι επτά τον Ιούνιο και οι πέντε τον Ιούλιο.

Η έναρξη θα γίνει στις 7 Ιουνίου με την εμφάνιση των Nightwish, ενώ η αυλαία θα πέσει στις 27 Ιουλίου. Στο ενδιάμεσο θα δούμε τους Helloween στις 17 Ιουνίου και τους Arctic Monkeys στις 18 και 19 Ιουλίου. Τι άλλο περιμένουμε να δούμε λοιπόν;

Οι… κεραίες μας έχουν συντονιστεί και σύμφωνα με πληροφορίες, το φετινό line-up θα έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία που είχε ποτέ με ονόματα που καλύπτουν κυριολεκτικά (σχεδόν) όλα τα γούστα.

Και επειδή ξέρουμε ότι οι οπαδοί του πιο σκληρού ήχου, έχουν πάντα και τη μεγαλύτερη αγωνία για τις ανακοινώσεις, να πούμε ότι πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτός από την μεγάλη ενίσχυση που θα έχουν οι μέρες των Nightwish και των Helloween θα υπάρχουν ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ μέρες με metal προσανατολισμό.

Και επειδή έχει ήδη μπει ο Φεβρουάριος, από εδώ και πέρα οι ανακοινώσεις θα είναι συχνό φαινόμενο. Έτσι την επόμενη εβδομάδα μπορεί να έχουμε τρεις ή και περισσότερες ανακοινώσεις για headliners.

Ακολουθούν αναλυτικά οι ημερομηνίες και τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής:

ΙΟΥΝΙΟΣ

Τετάρτη 7/6: Nightwish

Σάββατο 17/6: Helloween

Τρίτη 20/6

Τετάρτη 21/6

Παρασκευή 23/6

Δευτέρα 26/6

Τετάρτη 28/6

ΙΟΥΛΙΟΣ

Σάββατο 15/7

Τρίτη 18/7: Arctic Monkeys, The Hives, Willie J Healey

Τετάρτη 19/7: Arctic Monkeys, The Hives, Willie J Healey

Δευτέρα 24/7

Πέμπτη 27/7


O νέος Batman της DC δεν θα είναι πρωταγωνιστής στην πρώτη του ταινία!

Σαρώνει το τραγούδι που σημάδεψε το τρίτο επεισόδιο του Last of Us

Ο Ozzy ανακοίνωσε ότι σταματάει τις περιοδείες και ακύρωσε όλες τις συναυλίες του

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που ανακοίνωσε η DC


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ