Οι Enter Shikari διαδέχθηκαν τους Metallica στο νούμερο ένα της Αγγλίας
Music

Οι Enter Shikari διαδέχθηκαν τους Metallica στο νούμερο ένα της Αγγλίας

Αν για τους Metallica και το μέγεθος τους είναι αναμενόμενο να μιλάμε για πρωτιές στα charts, για συγκροτήματα όπως οι Enter Shikari είναι μια τεράστια επιτυχία όχι μόνο για τους ίδιους αλλά για τη rock μουσική γενικότερα!

Το συγκρότημα πήγε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην κορυφή του αγγλικού chart με το νέο του άλμπουμ A Kiss For The Whole World, αφήνοντας πίσω του οριακά τους 1975 και τους Everything But the Girl. Είχαν καταφέρει να μπουν στο top10 άλλες πέντε φορές στο παρελθόν, με πιο υψηλή θέση τη δεύτερη, το 2020 με το προηγούμενο άλμπουμ τους.

«Μόλις μάθαμε ότι το άλμπουμ μας, A Kiss for the Whole World, είναι το νούμερο 1 στο επίσημο chart του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό είναι τρελό. Ευχαριστούμε όλους όσους το στρίμαραν, το αγόρασαν και συσπειρώθηκαν γύρω μας. Σας ευχαριστούμε πολύ! Είμαστε σε μια ανεξάρτητη εταιρεία, παίζουμε μουσική με ένα πολύ προοδευτικό μήνυμα, οπότε είναι τρελό που βρισκόμαστε εδώ σε αυτή τη θέση» ήταν η δήλωση του συγκροτήματος για αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Όσο για τους Metallica, παρέμειναν στο top10, κλείνοντας τη δεύτερη εβδομάδα από την κυκλοφορία του 72 Seasons στην 6η θέση.


Όλα όσα έγιναν στην πρώτη εμφάνιση των Metallica στο Άμστερνταμ

To Black Mirror επιστρέφει: Το πρώτο teaser και όλες οι λεπτομέρειες

Οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία του Flash είναι αποθεωτικές

Πόσα This is the Way έχουν ακουστεί στο Mandalorian


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ