Πόσα This is the Way έχουν ακουστεί στο Mandalorian
TV

Πόσα This is the Way έχουν ακουστεί στο Mandalorian

To Mandalorian έριξε την αυλαία της τρίτης σεζόν του πριν από μερικές ημέρες με ένα φινάλε που θα μπορούσες να πεις ότι ολοκλήρωσε και την ιστορία, όμως η σειρά δεν πάει πουθενά και φυσικά θα επιστρέψει. This is the Way.

Και μιας και είπαμε This is the Way, πάμε να δούμε ένα βίντεο που κάνει καταμέτρηση με όλες τις φορές που ακούστηκε η περίφημη ατάκα των Mandalorians. Μπορείτε να μαντέψετε πόσες είναι; Για να σας βοηθήσουμε είναι ανάμεσα σε 221 και 223 και στην καταμέτρηση συμπεριλαμβάνονται και τα δύο επεισόδια του Boba Fett με τον Din Djarin και τον Grogu.

To ρεκόρ με τα περισσότερα This is the Way κρατάει η Armoror, ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Mando και τον Paz Vizsla να έρχεται στην τρίτη θέση. Θυμίζουμε ότι στα κινηματογραφικά πλάνα του Star Wars που ανακοινώθηκαν πρόσφατα υπάρχει και μία ταινία του Dave Filoni που θα ενώσει τις ιστορίες από το συγκεκριμένο timeline.


Οι ανανεωμένες λίστες μας στο Spotify

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Foo Fighters

Πότε έρχεται στην Ελλάδα η πληρωμή για μοίρασμα κωδικών στο Netflix

Ο Grandson έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Οκτώβριο


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ