Οι Foo Fighters επιστρέφουν με το... White Album - Αυτό είναι το πρώτο single
Music

Οι Foo Fighters επιστρέφουν με το… White Album – Αυτό είναι το πρώτο single

Τα teaser των προηγούμενων ημερών οδήγησαν τελικά στην ανακοίνωση νέου άλμπουμ από τους Foo Fighters, το πρώτο μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins τον Μάρτιο του 2022. Ο τίτλος του είναι But Here We Are, αλλά με το λευκό εξώφυλλο, όλοι οι οπαδοί τους προφανώς θα αναφέρονται σε αυτό ως… White Album.

H νέα τους δουλειά (κυκλοφορεί στις 2 Ιουνίου), περιλαμβάνει δέκα τραγούδια με πρώτο το Rescued που έκανε πρεμιέρα σήμερα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος παίζει ντραμς και δεν αποκλείεται να είναι φυσικά ο ίδιος ο Dave Grohl.

Αυτό είναι το δελτίο Τύπου που συνοδεύει το άλμπουμ: 

Το νέο άλμπουμ των Foo Fighters σηματοδοτεί την επιστροφή του συγκροτήματος μετά από ένα χρόνο συντριπτικής απώλειας, προσωπικής ενδοσκόπησης και γλυκόπικρες αναμνήσεις. Μια βάναυσα ειλικρινής και συναισθηματικά ωμή απάντηση σε όλα όσα έχουν αντέξει πρόσφατα οι Foo Fighters, το But Here We Are είναι μια απόδειξη των θεραπευτικών δυνάμεων της μουσικής, της φιλίας και της οικογένειας.

Θαρραλέα κατεστραμμένο και ακλόνητα αυθεντικό, το άλμπουμ ανοίγει με το “Rescued”, το πρώτο από τα 10 τραγούδια που διατρέχουν τη συναισθηματική γκάμα από την οργή και τη λύπη στη γαλήνη και την αποδοχή, και με εκατομμύρια σημεία ενδιάμεσα.

To But Here We Are είναι σχεδόν tayrt;oxrona το 11ο άλμπουμ των Foo Fighters και το πρώτο κεφάλαιο της νέας ζωής του συγκροτήματος. Διοχετεύοντας ηχητικά την αφέλεια του ντεμπούτου, ενημερωμένη όμως από δεκαετίες ωριμότητας και βάθους,  είναι ο ήχος των αδερφών που βρίσκουν καταφύγιο στη μουσική που τους έφερε μαζί πριν από 28 χρόνια, μια διαδικασία που ήταν θεραπευτική καθώς επρόκειτο για τη συνέχιση της ζωής.

Tracklist

Rescued
Under You
Hearing Voices
But Here We Are
The Glass
Nothing At All
Show Me How
Beyond Me
The Teacher
Rest


Πότε έρχεται στην Ελλάδα η πληρωμή για μοίρασμα κωδικών στο Netflix

Το νέο άλμπουμ των Metallica είναι εδώ: Ακούστε το ολόκληρο!

O George RR Martin έχει ένα ακατόρθωτο πλάνο για όσα πρέπει να γράψει

Ανακοινώθηκε το remake του Harry Potter σε σειρά


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ