Ανακοινώθηκε το remake του Harry Potter σε σειρά για όλα τα βιβλία!
TV

Ανακοινώθηκε το remake του Harry Potter σε σειρά για όλα τα βιβλία!

Ο Harry Potter επιστρέφει και επίσημα αλλά εντελώς διαφορετικός από ότι τον ξέρουμε. Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίας της νέας πλατφόρμας της Warner Bros Discovery, η αγαπημένη σειρά βιβλίων που έγινε επίσης αγαπημένη σειρά ταινιών, θα μεταφερθεί τηλεοπτικά με εντελώς διαφορετικό καστ.

Η ανακοίνωση λέει ότι κάθε σεζόν θα καλύπτει και ένα βιβλίο, αλλά η περιγραφή μιλάει για μία γεμάτη δεκαετία κάτι που ίσως να σημαίνει ότι κάποια από τα μεγαλύτερα βιβλία θα χωριστούν σε πάνω από μία σεζόν, όπως έγινε και με τις δύο τελευταίες ταινίες για το βιβλίο που ρίχνει την αυλαία.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε στο κοινό την ευκαιρία να ανακαλύψει το Hogwαrts με έναν εντελώς νέο τρόπο», δήλωσε ο Casey Bloys, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του HBO & Max Content. «Ο Harry Potter είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο και είναι σαφές ότι υπάρχει μια τέτοια διαρκής αγάπη και δίψα για τον κόσμο των Μάγων. Σε συνεργασία με την Warner Bros. Television και την J.K. Rowling, αυτή η νέα σειρά θα βουτήξει βαθιά σε καθένα από τα εμβληματικά βιβλία που οι θαυμαστές συνέχισαν να απολαμβάνουν όλα αυτά τα χρόνια».

«Η δέσμευση του Max (σ.σ. το νέο όνομα της νέας πλατφόρμας) για τη διατήρηση της ακεραιότητας των βιβλίων μου είναι σημαντική για μένα και ανυπομονώ να γίνω μέρος αυτής της νέας μεταφοράς που θα επιτρέψει ένα βαθμό βάθους και λεπτομέρειας που παρέχονται μόνο από μια μεγάλη τηλεοπτική σειρά» δήλωσε από την πλευρά της η J.K. Rowling.


Το Netflix του Heavy Metal είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Οι Ghost κυκλοφόρησαν νέα διασκευή και έχουν έτοιμο EP!

Βόμβες από το Star Wars: Ανακοινώθηκαν τρεις ταινίες

Χάος στους Motley Crue: Μηνύσεις, δηλώσεις και τεράστια κόντρα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ