O George RR Martin έχει ένα ακατόρθωτο πλάνο για όσα πρέπει να γράψει
TV

O George RR Martin έχει ένα ακατόρθωτο πλάνο για όσα πρέπει να γράψει

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι το νέο prequel του Game of Thrones, πήρε το πράσινο φως και θα είναι μία μεταφορά του A Knight of the Seven Kingdoms, ήρθε ο George RR Martin να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την εμπλοκή του και σε αυτό το πρότζεκτ.

Ο συγγραφέας που εμπνεύστηκε τις ιστορίες του Γουέστερος, λέει ότι η πρώτη σεζόν της σειράς θα αποτελείται πιθανότατα από έξι επεισόδια και θα μεταφέρει το πρώτο από τα τρία διηγήματα που αφορούν τις δημοσιευμένες περιπέτειες των Dunk και Egg και το πως οι δύο τους γνωρίστηκαν στο τουρνουά του Ashford. Ελπίζει ότι η συνέχεια θα φέρει τη μεταφορά και των άλλων δύο διηγημάτων, που δεν ολοκληρώνουν όμως την ιστορία, έτσι λέει ότι θα πρέπει να… προλάβει να γράψει τα υπόλοιπα. Και φυσικά Martin και προθεσμίες είναι δύο λέξεις που δεν πρέπει να μπαίνουν στην ίδια πρόταση.

Είμαστε υπερβολικοί ε; Ακούστε λοιπόν τι λέει ότι πρέπει να κάνει ενώ φέτος κλείνει τα 75 και το Winds of Winter δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα!

«Πριν φτάσουμε στο τέλος των δημοσιευμένων ιστοριών (σ.σ. για τους Dunk και Egg), θα πρέπει να βρω χρόνο να γράψω τις υπόλοιπες ιστορίες τους που έσω στο πρόγραμμα. Είναι περισσότερες από όσο νόμιζα πιο παλιά. Είναι το Village Hero και η ιστορία από το Winterfell, αυτή με τις She-Wolves και ίσως πρέπει να γράψω και την περιπέτεια τους στο Dorn. Απλά πρέπει να τελειώσω πρώτα το Winds of Winter και μετά ή να ασχοληθώ με το A Dream of Spring ή με τον δεύτερο τόμο του Fire & Blood και τρυπώσω ανάμεσα τις ιστορίες του Dunk και του Egg». 

«Ο περιπλανώμενος ιππότης», «Το ορκισμένο σπαθί», και «Ο μυστηριώδης ιππότης» είναι οι τρεις νουβέλες που κυκλοφόρησε ο Martin με τις περιπέτειες των δύο πρωταγωνιστών το 1998, το 2003 και το 2010, ενώ το 2015 κυκλοφόρησαν συγκεντρωμένες σε έναν τόμο υπό τον γενικό τίτλο «Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων».

Να πούμε μακάρι να τα προλάβει όλα; Μακάρι!


Ανακοινώθηκε το remake του Harry Potter σε σειρά

Το Netflix του Heavy Metal είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Οι Ghost κυκλοφόρησαν νέα διασκευή και έχουν έτοιμο EP!

Το δεύτερο prequel του Game of Thrones που ανακοινώθηκε από το HBO


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ