Αυτό είναι το δεύτερο prequel του Game of Thrones που ανακοινώθηκε από το HBO
TV

Αυτό είναι το δεύτερο prequel του Game of Thrones που ανακοινώθηκε από το HBO

Είναι πλέον επίσημο ότι η δεύτερη σειρά που διαδέχεται το Game of Thrones μετά το House of the Dragon είναι το A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight. Η ανακοίνωση έγινε το απόγευμα της Πέμπτη κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της νέας streaming υπηρεσίας της Warner Bros Discovery.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η σειρά που θα έχει άμεση εμπλοκή του George RR Martin, έλαβε πλήρη… παραγγελία πρώτης σεζόν και όχι απλά πιλότου.

Το βιβλίο του Martin καταγράφει τις περιπέτειες σερ Ντάνκαν του Ψηλού μαζί με τον πιτσιρικά Εγκ, που δεν είναι άλλος από τον Αίγκον Ταργκάρυεν τον πέμπτο, που στη συνέχεια έγινε βασιλιάς του Γουέστερος.

«Ο περιπλανώμενος ιππότης», «Το ορκισμένο σπαθί», και «Ο μυστηριώδης ιππότης» είναι οι τρεις νουβέλες που κυκλοφόρησε ο Martin με τις περιπέτειες των δύο πρωταγωνιστών το 1998, το 2003 και το 2010, ενώ το 2015 κυκλοφόρησαν συγκεντρωμένες σε έναν τόμο υπό τον γενικό τίτλο «Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων».

Σύμφωνα  με την περιγραφή του βιβλίου: Ο Ιππότης των Επτά Βασιλείων λαμβάνει χώρα σχεδόν έναν αιώνα πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones και οι περιπέτειες αυτές, αφηγούνται γεγονότα από την εποχή που η δυναστεία των Ταργκάρυεν εξακολουθεί να κατέχει τον Σιδερένιο Θρόνο και οι μνήμες από την ύπαρξη της τελευταίας δράκαινας παραμένουν ακόμη ζωντανές.

Ο νεαρός, αφελής, αλλά γενναίος περιπλανώμενος ιππότης σερ Ντάνκαν ο Ψηλός υπερέχει των αντιπάλων του – αν όχι σε πείρα, σίγουρα σε ανάστημα. Στις περιπέτειές του τον συνοδεύει ο μικροσκοπικός του ακόλουθος, ένα αγόρι ονόματι Εγκ – του οποίου το πραγματικό όνομα (και επτασφράγιστο μυστικό) είναι Αίγκον Ταργκάρυεν. Παρόλο που σε ολόκληρο το Γουέστερος δύσκολα θα έβρισκε κανείς πιο απίθανους ήρωες, το μέλλον επιφυλάσσει σε αυτούς τους δύο ένα σπουδαίο πεπρωμένο… καθώς και ισχυρούς εχθρούς, βασιλικές ίντριγκες κι εξωφρενικά κατορθώματα.

Μεγαλώνοντας ο Αίγκον Ταργκάρυεν έγινε βασιλιάς αν και δεν ήταν ψηλά στη λίστα της διαδοχής και αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν μικρότερος αδελφός του Aemon Targaryen που αρνήθηκε τον θρόνο και έγινε Maester στη Νυχτερινή Φρουρά. Ως Maester τον είδαμε μάλιστα και στο Game of Thrones σε προχωρημένη ηλικία από την πρώτη έως και την πέμπτη σεζόν.

Η βασιλεία του Αίγκον ολοκληρώθηκε με τραγικό τρόπο, αφού έχασε τη ζωή του μαζί με πολλούς όλους στη μεγάλη φωτιά του Summerhall στην προσπάθεια του να φέρει ξανά στη ζωή δράκους.

Δείτε το teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα:

View this post on Instagram

A post shared by HBO Max (@hbomax)


Το Netflix του Heavy Metal είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα

Οι Ghost κυκλοφόρησαν νέα διασκευή και έχουν έτοιμο EP!

Βόμβες από το Star Wars: Ανακοινώθηκαν τρεις ταινίες

Χάος στους Motley Crue: Μηνύσεις, δηλώσεις και τεράστια κόντρα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ