Πότε έρχεται στην Ελλάδα η έξτρα πληρωμή για μοίρασμα κωδικών στο Netflix
TV

Πότε έρχεται στην Ελλάδα η έξτρα πληρωμή για μοίρασμα κωδικών στο Netflix

Τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2023 ανακοίνωσε το Netflix και μαζί ήρθαν οι πληροφορίες για την έξτρα χρέωση όταν μοιραζόμαστε τους κωδικούς μας. Σύμφωνα λοιπόν με τις ανακοινώσεις η έξτρα χρέωση θα ξεκινήσει από τις Η.Π.Α. τις επόμενες ημέρες και θα επεκταθεί στις υπόλοιπες χώρες μέσα στο δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς.

Κάτι που σημαίνει ότι θα έρθει και στην Ελλάδα μέχρι το τέλος Ιουνίου. Τι σημαίνει όμως αυτή η έξτρα χρέωση; Πρακτικά θα πρέπει αρχικά να δηλώσουμε ως κύρια συσκευή αυτή που χρησιμοποιούμε περισσότερο και είναι συνδεδεμένη με την σταθερή γραμμή internet. Όλες οι συσκευές μέσα στο ίδιο σπίτι που χρησιμοποιούν το ίδιο wifi δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Το Netflix λέει ότι θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον λογαριασμό μας στις διακοπές μας ή όταν μετακινούμαστε, αλλά λογικά δεν θα μπορεί να γίνεται χρήση από διαφορετική τοποθεσία για μεγάλο χρονικό διάστημα το οποίο ακόμα δεν έχει καθοριστεί ακριβώς.

Αν θέλουμε λοιπόν να προσθέσουμε έξτρα χρήστη στο λογαριασμό μας θα πρέπει να πληρώσουμε έξτρα. Τα πιο κοντινά μας παραδείγματα αυτή τη στιγμή είναι η Ισπανία και η Πορτογαλία που ήταν ανάμεσα στις τέσσερις χώρες που ξεκίνησε δοκιμαστικά αυτό το νέο πρόγραμμα. Το κόστος ήταν στην πρώτη έξι ευρώ για τον έξτρα χρήστη και τέσσερα στη δεύτερη και υπολογίζουμε ότι και στην Ελλάδα θα είναι λογικά εκεί.

Το Netflix ανακοίνωσε αύξηση των συνδρομητών του στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς, έτσι έχει φτάσει πλέον τα 231,5 εκατομμύρια παγκοσμίως ενώ ταυτόχρονα έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στην πολιτική του σε δύο σημαντικούς τομείς. Ο πρώτος είναι φυσικά αυτός που γράψαμε πιο πάνω με τους κωδικούς και ο δεύτερος είναι οι διαφημίσεις, με το πρόγραμμα που τις περιλαμβάνει να αναμένεται σύντομα και στην Ελλάδα.


Το νέο άλμπουμ των Metallica είναι εδώ: Ακούστε το ολόκληρο!

O George RR Martin έχει ένα ακατόρθωτο πλάνο για όσα πρέπει να γράψει

Ανακοινώθηκε το remake του Harry Potter σε σειρά

Το Netflix του Heavy Metal είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: