Όλα όσα έγιναν στην πρώτη εμφάνιση των Metallica στο Άμστερνταμ
Music

Όλα όσα έγιναν στην πρώτη εμφάνιση των Metallica στο Άμστερνταμ

Οι Metallica ξεκίνησαν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία για το 72 Seasons με την πρώτη από τις εμφανίσεις που θα κάνουν στο Άμστερνταμ, έτσι είδαμε για πρώτη φορά την εντυπωσιακή σκηνή στο κέντρο του γηπέδου με τους οκτώ εντυπωσιακούς πυλώνες να την περικυκλώνουν.

Το μεγάλο ενδιαφέρον επικεντρώθηκε φυσικά στο setlist αφού το συγκρότημα έχει τονίσει ότι δεν θα παίξει ίδιο τραγούδι ξανά στις δεύτερες εμφανίσεις που θα κάνει σε κάθε πόλη, έτσι όσα ακούστηκαν το βράδυ της Πέμπτης, δεν θα παιχτούν το Σάββατο.

Η έξοδος στη σκηνή ήταν και μια μεγάλη έκπληξη αφού επέλεξαν το Orion κάτι που έχουν να κάνουν από το 2011, ενώ από το νέο τους άλμπουμ έπαιξαν τα Lux Aeterna, Screaming Suicide και Sleepwalk my Life Away. Τα μοναδικά άλμπουμ που δεν εκπροσωπήθηκαν στο setlist ήταν τα St Anger και Justice for All, αλλά το δεύτερο θα έχει λογικά την τιμητική του το Σάββατο. Το Master of Puppets έριξε την αυλαία και πλέον το ραντεβού ανανεώθηκε για το βράδυ του Σαββάτου στο Άμστερνταμ.

Αυτό είναι το setlist και αμέσως μετά έχουμε βίντεο από την εμφάνιση:

  1. Orion
  2. For Whom the Bell Tolls
  3. Holier Than Thou
  4. King Nothing
  5. Lux Æterna
  6. Screaming Suicide
  7. Fade to Black
  8. Sleepwalk My Life Away
  9. Nothing Else Matters
  10. Sad but True
  11. The Day That Never Comes
  12. Ride the Lightning
  13. Battery
  14. Fuel
  15. Seek & Destroy
  16. Master of Puppets


Πόσα This is the Way έχουν ακουστεί στο Mandalorian

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Foo Fighters

Οι Metallica δεν πήγαν στον νούμερο 1 της Αμερικής μετά από 35 χρόνια


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: