To Black Mirror επιστρέφει: Το πρώτο teaser και όλες οι λεπτομέρειες
TV

To Black Mirror επιστρέφει: Το πρώτο teaser και όλες οι λεπτομέρειες

Τέσσερα χρόνια μετά τα τρία επεισόδια της 5ης σεζόν, το Black Mirror επιστρέφει στο Netflix τον Ιούνιο! Ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία και αριθμό επεισοδίων, όμως το πρώτο teaser μας μεταφέρει στο διάστημα, στο μέλλον, στο παρελθόν, αλλά και στον μεγαλύτερο… τρόμο από όλους. Τις dial up συνδέσεις του internet!

Ανάμεσα στο καστ των ηθοποιών που συμμετέχουν στη νέα σεζόν είναι οι Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard και Daniel Portman, ενώ φυσικά όλα τα επεισόδια έχουν την υπογραφή του δημιουργού της σειράς  Charlie Brooker.

«Πάντα ένιωθα ότι το Black Mirror θα έπρεπε να παρουσιάζει ιστορίες που είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους και να εκπλήσσουν τους ανθρώπους (και τον εαυτό μου),  αλλιώς ποιο θα ήταν το νόημα; Θα πρέπει να είναι μια σειρά που δεν μπορεί να οριστεί εύκολα και να μπορεί συνεχίσει να ανακαλύπτει τον εαυτό της. Έτσι, εν μέρει ως πρόκληση και εν μέρει για να διατηρήσω τα πράγματα φρέσκα τόσο για μένα όσο και για τον θεατή, ξεκίνησα αυτή τη σεζόν ανατρέποντας σκόπιμα κάποιες από τις βασικές μου υποθέσεις σχετικά με το τι να περιμένω. Συνεπώς, αυτή τη φορά, μαζί με μερικές από τις πιο γνωστές πρακτικές του Black Mirror, έχουμε επίσης μερικά νέα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων μερικών που είχα ορκιστεί πιο παλιά ότι η σειρά δεν θα έκανε ποτέ, για να διευρύνουμε τις παραμέτρους που καθορίζουν ένα επεισόδιο του Black Mirror» δηλώνει ο Brooker στο Tudum και συνεχίζει

«Οι ιστορίες εξακολουθούν να είναι Black Mirror στον τόνο – αλλά με μερικές τρελές εναλλαγές και μεγαλύτερη ποικιλία από ποτέ. Και για να τα ζωντανέψουμε όλα, έχουμε ένα απίστευτο ρόστερ από τρομερά επιδέξιους, έξυπνους σκηνοθέτες που συνεργάζονται με ένα καστ ηθοποιών τόσο ταλαντούχων που κάποιες φορές με κάνουν να απορώ. Ανυπομονώ να κάνει binge το κοινό στα νέα επεισόδια και να απολαύσουν όλα όσα θα δουν». 


Πόσα This is the Way έχουν ακουστεί στο Mandalorian

Οι ανανεωμένες λίστες μας στο Spotify

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Foo Fighters

Οι Metallica δεν πήγαν στον νούμερο 1 της Αμερικής μετά από 35 χρόνια


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ