Οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία του Flash είναι αποθεωτικές
TV

Οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία του Flash είναι αποθεωτικές

Κάτι λιγότερο από δύο μήνες μας χωρίζει από την πρεμιέρα της ταινίας του Flash και η πρώτη προβολή έγινε στη CinemaCon. που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες για τους ιδιοκτήτες κινηματογράφων.

O Έζρα Μίλερ υποδύεται διαφορετικούς Flash, ενώ ο Μάικλ Κίτον και ο Μπεν Άφλεκ, φέρνουν στην οθόνη ο καθένας τον δικό του Batman. Η ταινία έχει περάσει από πολλά εμπόδια και αναβολές, αλλά όλο αυτό διάστημα υπάρχει πίστη από τους δημιουργούς, αλλά και το στούντιο ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Και όπως φαίνεται οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία επιβεβαιώνουν αυτή την πεποίθηση.

Διαβάστε κάποιες από τις πρώτες αντιδράσεις όσων την είδαν: 

«Το Flash της DC είναι τρομερό! Ξεχάστε την DC, είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις καλύτερες ταινίες υπερήρωων που γυρίστηκαν ποτέ. Ευρηματική αφήγηση, φανστικές σεκάνς δράσης, υπέροχο καστ. Δάκρυσα στο τέλος. Ό,τι θέλετε από μια ταινία υπερήρωων και πολλά άλλα»

«Το Flash είναι μια από τις καλύτερες ταινίες υπερήρωων όλων των εποχών. Είναι η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία καθώς έχει λίγο από όλα! Δράση, συγκίνηση, καρδιά, χιούμορ και μπόλικη νοσταλγία. Ο Ezra Miller είναι εκπληκτικός. Ο Michael Keaton και η Sasha Calle είναι επίσης πολύ καλοί. Πρόκειται για μια ταινία που το κοινό θα παρακολουθεί ξανά και ξανά. Α, και αποφύγετε όλα τα spoilers που μπορείτε για αυτήν την ταινία γιατί υπάρχουν μερικές πραγματικά απίστευτες εκπλήξεις»

«Το Flash είναι τόσο καλό όσο φημολογείται. Είναι σαν το Back to the Future να συναντά το Spider-Man: No Way Home με όλο το χιούμορ και την καρδιά του πρώτου και τη δράση και τις εκπλήξεις του δεύτερου. Αν μη τι άλλο, μπορεί να είναι λίγο πολύ φιλόδοξο, αλλά είναι επίσης απίστευτα ικανοποιητικό, συγκινητικό και διασκεδαστικό».

Αυτό είναι το νέο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα: 


Πόσα This is the Way έχουν ακουστεί στο Mandalorian

Οι ανανεωμένες λίστες μας στο Spotify

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο άλμπουμ των Foo Fighters

Οι Metallica δεν πήγαν στον νούμερο 1 της Αμερικής μετά από 35 χρόνια


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ