Με ένα τρομερό βίντεο το Release Athens μας θυμίζει όσα ζήσαμε το καλοκαίρι
Music

Με ένα τρομερό βίντεο το Release Athens μας θυμίζει όσα ζήσαμε το καλοκαίρι

Τρεις μήνες και κάτι μέρες έχουν περάσει από το φινάλε του Release Athens με την εκρηκτική εμφάνιση των Slipknot και το μυαλό μας συχνά-πυκνά πάει στην Πλατεία Νερού. Από τη μία για να θυμηθούμε όσα ζήσουμε και από την άλλη για να ονειρευτούμε τα όσα θα δούμε το 2023.

Το φεστιβάλ έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο aftermovie για το 2022 και με πλάνα από όλες τις εμφανίσεις και ανανεώνει το ραντεβού του για το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό που ακολουθεί είναι το μήνυμα των διοργανωτών και αμέσως μετά το βίντεο.

Το Aftermovie του Release Athens είναι εδώ! Μετά από 3 χρόνια “φεστιβαλικής” σιωπής, επιστρέψαμε με 12 μέρες γεμάτες μουσική, χορό και αμέτρητα χαμόγελα. Στη σκηνή της Πλατείας Νερού ανέβηκαν μερικά απ΄τα μεγαλύτερα ονόματα των τελευταίων δεκαετιών όπως οι Iggy Pop, Nick Cave And The Bad Seeds, Slipknot, Liam Gallagher, Pet Shop Boys, London Grammar, Judas Priest και πολλοί άλλοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που κάνατε την 5η έκδοση του Release Athens μια μοναδική εμπειρία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε στο Release Athens 2023!


Βόμβα στο Witcher: Τέλος ο Χένρι Κάβιλ

Η Taylor Swift διέλυσε τους Arctic Monkeys

Ετοιμαζόμαστε για τεράστιο μπέρδεμα με το 1899 στο Netflix

To trailer του Ant-Man αλλάζει τα πάντα στο MCU


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ