Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της streaming εποχής στην πιο ανούσια διασκευή του Chop Suey
Music

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της streaming εποχής στην πιο ανούσια διασκευή του Chop Suey

O Lil Uzi Vert είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της rap μουσικής στην Αμερική, με δύο άλμπουμ να έχουν πάει κατευθείαν στην κορυφή των charts και σαρωτικά νούμερα στις streaming υπηρεσίες. Έχει επίσης πολλούς δεσμούς με την alternative rock και metal μουσική, με πολύ πρόσφατη τη συμμετοχή του στο νέο single των Bring me the Horizon.

To νέο του άλμπουμ με τίτλο Pink Tape, κυκλοφόρησε την Παρασκευή και αναμένεται να έχει αντίστοιχα εντυπωσιακή πορεία, όμως θα σταθούμε λίγο στο τραγούδι με τρίτο CS. Τα αρχικά σημαίνουν Chop Suey και είναι αυτό που φαντάζεστε, αλλά όχι με τρόπο που φαντάζεστε.

Ακούγεται δηλαδή μεγάλο μέρος του original insrumental των System of a Down, με τον Lil Uzi Vert να λέει διάφορα από πάνω χωρίς να έχει όλο αυτό καμία σχέση με διασκευή. Πιο πολύ με καραόκε, που μέθυσες και λες ό,τι σου έρθει στο κεφάλι. Και μπόλικο autotune φυσικά.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρουν τα δύο τραγούδια που τον βρίσκουν να συνεργάζεται με τις Babymetal και ξανά με τους Bring me the Horizon. Και τα δύο μπορείτε να τα ακούσετε αμέσως μετά το -ας το πούμε- Chop Suey.


Δεν κλείνει το Θέατρο Βράχων – Λύθηκε το θέμα

H σαρωτική εμφάνιση των Parkway Drive στο Release Athens έδειξε το μέλλον

Βρέθηκε ο νέος Superman για την DC που διαδέχεται τον Χένρι Κάβιλ

Οι Bad Omens ετοιμάζουν όχι μία, αλλά δύο νέες κυκλοφορίες


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ